Uncategorized
16 april 2022

Dankjewel Daniel Doornkamp

Dankjewel Daniel Doornkamp, zonder jou was Circusweb allang uit de lucht geweest. Wie Doornkamp kent weet dat hij een verdienstelijk jongleur is, kan veel ballen hoog houden, sleept de ene na de andere prijs als Tempojongleur binnen met zijn acts. Vanaf september weer te zien bij Circus Hollandia en met de kerst in Haarlem met Hans Klok. Wat de meeste fans van hem nog niet allemaal weten is dat hij bijzonder handig is met websites, marketing en met de techniek van internet via zijn bedrijf Tempomarketing. 
Voor de Stichting Alzheimer in Beweging en voor Fit en Slim werkte hij al een tijdje aan de websites van Gera de Leeuw. Gera: “Dankzij Daniel Doornkamp is de verkoop van mijn boeken opzienbarend toegenomen. Mijn websites worden sinds hij mij helpt goed gevonden!”
Toen Gera rond eind maart weer het circusweb-stokje overnam van Jan Plug werd Daniel Doornkamp dan ook zonder aarzelen ingeschakeld. Dankjewel Daniel, voor de enorme hoeveelheid hulp bij de Circusweb agenda, de site reclames, de keren dat het even mis ging met de invulling! Die techniek is voor de redactie vaak een raadsel! Je bent een kanjer!