Uncategorized
15 april 2022

Bonus bij Circusphotomagazine: Circusmodelsmagazine

De 68ste editie van het Circus Photo Magazine is dit weekend te verkrijgen in Geleen en wie tijdens de markt op 16 en 17 april tijdens de Wereldcircusdag een exemplaar koopt van deze prachtige uitgave, krijgt als bonus het Circus Models Magazine!
Nu is elke editie van Circus Photo Magazine de moeite waard om uren van te genieten, dit exemplaar is wel heel bijzonder. Zo wordt uitgebreid aandacht besteed aan Circ Historic Raluy, een circus om van te smullen met prachtige antieke wagens en auto’s. Veel antieke vrachtwagens ook die deze circuswagens trekken. Uiteraard ook aandacht voor het circusprogramma dat bijzonder nostalgisch is. Je waant je een eeuw geleden als je van het programma geniet.

Zwitserland

Circus Photo Magazine is op verkenning geweest in Zwitserland met prachtige plaatjes en interessante verhalen. Op de voorpagina staat een opsomming van de diverse circussen waar de verslaggevers zijn geweest.

Circus Models Magazine als bonus

De 36e editie van het Circus Models Magazine biedt ook weer een inkijkje bij diverse modellen. Het past natuurlijk uitstekend bij de Modellententoonstelling in Geleen. Beide magazines zijn uitgegeven met Engelse teksten en dat is niet voor niets, er vindt een wereldwijde aftrek plaats voor deze prachtige uitgaven. Mis het niet. Becom staat ook op de markt met een selectie van de mooiste circusboeken die uitgegeven zijn door Becom. Check of jij alles al in huis hebt!

Kijk ook op de Facebookpagina