Uncategorized
8 april 2022

Ashton Brothers ongekend populair, wachtlijst in Heerenveen

HEERENVEEN – Vorige week haalde het nog het journaal. De kaartverkoop bij voorstellingen in Friese theaters verloopt grilliger dan ooit. ‘We moeten eraan trekken om mensen van de bank af te krijgen’.
Het blijkt wel dat de pas begonnen toer door Nederland van Ashton Brothers populair is, belangstellenden voor deze voorstelling van vrijdagavond 8 april kunnen geen tickets bestellen maar komen op een wachtlijst te staan, in de hoop dat er alsnog bezoekers verhinderd zullen zijn om de voorstelling te bezoeken.

Groot succes

De gang naar het theater is sinds de heropening van de theaters nog niet massaal gevonden. Deze boodschap van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) wordt onderstreept door Friese producenten en theaterdirecteuren.
Ashton Brothers maken hierop dus een uitzondering met hun voorstelling A Medicine Show.

Coronaproof show

De Ashton Brothers brengen een corronaproof successhow naar het theater. De deuren zijn open en de harten kloppen! We mogen weer naar het theater. Bruisend van energie brengen de Ashton Brothers daarom hun Medicine Show terug naar het theater.

Waren zij in de zomer van 2020 de eerste Nederlandse artiesten die de coronacrisis het hoofd boden met hun vrolijke en veilige theaterconcept ‘A Medicine Show’…

Mensen die nu misgrijpen naar een kaartje voor Heerenveen kunnen zaterdag 16 april nog een kans wagen in Winschoten, of 30 april in Groningen. Kijk in onze sitebar voor meer informatie rond de toer. Of op de website van Ashton Brothers voor beschikbaarheid

Ashton Brothers zijn sponsor van Circusweb

Ashton Brothers zijn sponsor voor de website Circusweb. Dat betekent extra redactionele aandacht waar nodig is, een advertentie in onze sitebar en vermelding van de complete serie voorstellingen in onze circusagenda. Ben jij organisator van een circusproductie? Word ook sponsor van Circusweb.

Ook bezoekers kunnen Circusweb sponsoren, zo zorg je ervoor dat de site blijft bestaan.

Vind je dit een leuk bericht en kijk je regelmatig naar Circusweb? Om de website up to date te houden besteden we gemiddeld 3 uur per dag aan de website. Ook zijn er nogal wat kosten om de website in stand te houden. Ondersteun daarom de redactie met een donatie.

WORD DONATEUR