Uncategorized
7 april 2022

Magical World of Circus bij WCD in Geleen

16 april is het Wereld Circus Dag en presenteert Sandor Dionnert De Magische Wereld van het Circus. In de sfeervolle tent schotelt het team het hooggeëerd publiek een gevarieerd programma met allemaal artiesten die voor het eerst in Nederland optreden.

Ge Shu Hong uit China brengt een spannende stoelen Balance en haar act als slangenvrouw Dou Dou met een verrassend slot. Samen met haar man Roberto Capello als Duo Doro zien we haar terug met krachtacrobatiek. Een bekende naam in de Circuswereld zijn de Lagroni’s. Hun ouders waren jarenlang verbonden aan Circus Bassie en Adriaan en Circus Nol Renz. De jonge generatie heeft het stokje overgenomen Karel en Irena Lagroni tonen zich als komische cascadeurs en Irena jongleert met haar voeten in een geweldige antipode act. Hun zoon Nicolas is jongleur die met stuiterballen een echt dynamisch talent is. Kristaps & Ina Pavlovs zijn razend snel in het verwisselen van kostuums. Wij noemen dat een Quick Chance act en dames probeer dat thuis maar eens na.

Berty Balder loopt als rode draad door het programma. Met zijn eigentijdse Clownerie weet hij de harten van het publiek te stelen.
De Voice van het Nederlandse Circus, Robert Ronday neemt zijn vertrouwde taak als spreekstalmeester op zich en neemt het publiek mee naar de Magische Wereld van het Circus. 90 minuten circusplezier voor de hele familie. Komt dat zien, komt dat zien !!!!

GELEEN op een unieke locatie namelijk de MARKT waar zeker meer dan 40 jaar geen circus meer heeft gestaan en B&W voor dit Circusweekend, waar Nico Wiertz de initiatiefnemer van is, een uitzondering heeft gemaakt. Vrijdag 15, zaterdag 16, zondag 17 en maandag 18 april GELEEN MARKT. www.magicalworldofcircus.com

Vind je dit een leuk bericht en kijk je regelmatig naar Circusweb? Om de website up to date te houden besteden we gemiddeld 3 uur per dag aan de website. Ook zijn er nogal wat kosten om de website in stand te houden. Ondersteun daarom de redactie met een donatie.