Uncategorized
18 februari 2022

Renz International last voorstellingen af

MAASTRICHT – Bij Circus Renz International die momenteel in Maastricht staat zijn de voorstellingen van vrijdagavond afgelast. Aanvankelijk dacht de directie dat de storm in Maastricht niet zo hevig zou zijn en dat de piek voor 18.00 uur voorbij zou zijn. Om 17.00 uur is toch aangekondigd dat de voorstelling van vrijdag niet door kan gaan.
In het verleden is maar al te vaak gezien dat circustenten bij een windkracht van meer dan 7 soms een speelbal van de wind kunnen worden. Denk aan het Staatscircus van Moskou, de Cavallo Paardenshow in België, de bijna ramp bij Kevin van Geet in Etten-Leur en veel stormrampen met circustenten in het buitenland. Je bent al een rasoptimist als je je tenten niet laat zakken met dit weer.

Bezoekers die een kaartje gekocht hebben voor de voorstellingen van vrijdag kunnen kiezen om op andere speeldagen naar het circus te komen. Lukt dat niet kan men het geld terugvragen aan de circuskassa. Reservering voor deze voorstellingen is niet nodig, de tent is groot genoeg.