hilversum5hilversum2Van 24 t/m 30 december vindt de 3e editie van het Wintercircus Hilversum plaats op het evenemententerrein van Werf 35 aan de Mussenstraat in Hilversum.Het Wintercircus Hilversum biedt net als vorig jaar weer spraakmakende artiesten. Zoals hilversum4
de uit Duitsland afkomstige Renardo Spindler zijn ondeugende beestenbende bestaande uit de : “MOST WANTED” ponies, mini-koeien en lama’s rechtstreeks uit het wilden westen.

AILLEEN BOLAND
Uniek mag je het boerinnetje dat op klompen het strakke draad over gaat zeker wel noemen. Voor menig circusartiest vergt het oversteken van een normaal draad al behoorlijk wat behendigheid, laat staan op échte houten klompen!

Ailleen heeft intussen al vele internationale successen behaald, o.a. tijdens de Groot-Brittannië tour van The Netherlands National Circus, en zij vertegenwoordigde Nederland bij de ‘Eurovision Magic Circus Show’ in Genève, wat in heel Europa werd uitgezonden.
Verder de Nederlandse luchtacrobate Anke de Boer, die al in heel wat landen in grote circussen heeft opgetreden, en dan noemen we o.a. Bouglione, maar ook in Israël, speciaal voor Wintercircus Hilversum komt ze naar Nederland.
Van 1 act kun je nooit genoeg krijgen, en dat is de Nederlandse Ferry Torrez met zijn slangen, krokodillen en andere huiveringwekkend spannende circusdieren.

 

hilversum6RICARDO SOSA – “THE LEGEND”
Wintercircus Hilversum is extreem trots om deze winter de legendarische, Cubaanse handstand kunstenaar Ricardo Sosa in het programma te mogen presenteren. Hij komt speciaal over vanuit Amerika naar Nederland om zijn wereldwijd geprezen en bekroonde handstandact te tonen aan het hooggeëerd publiek in Hilversum! Tijdens zijn act krijgt u het hoogste niveau van lichaamsbeheersing en flexibiliteit te zien dat tot op heden door nog niemand is geëvenaard.. Deze wereldsensatie mag u niet missen!

We gaan niet alles noemen. In Hilversum moet je gewoon met een goed circus komen, ze zijn daar wel wat gewend aan beroemdheden. Voor de derde keer lijkt Wintercircus Hilversum er zeker weer in geslaagd om zo’n prachtig programma te brengen, mis het niet!

 

 

 

 

 

1156 Total Views 4 Views Today