Hans Klok & friends MAC benefietgala in de Meerse Hoofddorp, 27 augustus 20:00 uur, toegangsprijs 29,50 euro.

Nederlands bekendste illusionist Hans Klok komt naar de Meerse in Hoofddorp voor een groots benefietgala. Dit voor het behoud van het Magic Art Center; The home of Magic voor de Nederlandse goochelaar en entertainer.

 

Hans Klok zal een showblok verzorgen met spectaculaire acts. Maar ook een aantal bekende vrienden zal een magische invulling aan deze bijzondere avond geven waaronder:

Rob Molien (van Rob en Emiel) kent u wellicht van het theater en heel veel tv- programma’s.
Niek Takens, onlangs tweede bij het Europees kampioenschap in Blackpool en voor 2e maal Nederlands kampioen in de categorie ‘manipulatie’ 2017.


Alfredo Lorenzo, supertalent en wonderkind was pas 12 jaar toen hij Jeugdkampioen van Nederland werd. Hij won onlangs nog de Grand Prix van Tsjechië.

Verder werken ook belangeloos mee: duo Ger Copper en Luc Elson, Martijn Martell, Roy & Justin Huiskens, Ray Graham, Bram Biesterveld en vele anderen
De presentatie van deze galashow wordt verzorgd door Niels Houtepen, Michel van Grinsven en Luc Elson.

Het Hans Klok & friends benefietgala wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van het Magic Art Center. Het MAC in Bennebroek is een klein intiem theater opgericht door Wereldkampioen Richard Ross. Hij wilde een ontmoetingsplek creëren en een podium bieden aan goochelaars en entertainers. Dit alles om de goochelkunst in Nederland te bevorderen. Voor het behoud van het Magic Art Center is extra geld nodig, daarom dit benefietgala op zondag 27 augustus.

  • Uniek is ook dat één van de grootste bibliotheken op goochelgebied in Nederland gehuisvest is in MAC.
  • Toegangsprijs excl. consumptie incl. garderobe

 

Facebook Comments
376 totaal aantal bezoekers 1 bezoekers vandaag