Duitsland, Einbeck-Volksen – Omdat de zomertournee van het circus Charles Knie niet door kon gaan bedachten ze in het winterkwartier een succesvolle formule: Circusland. Nu ook de kerstcircussen in Offenburg en Heilbronn niet doorgaan is er een nieuwe formule bedacht: WINTERWONDERLAND VAN CHARLES KNIE.

De aantrekkelijke website meld het volgende:

“Loop door de grootste kerstbal met 40.000 twinkelende lichtjes en kom binnen in Winter Wonderland . Daar, in het hart van het park, zie je de grote ijsbaan voor uw “driedubbele pirouette”. Langs de spoorlijn staan talloze feestelijk versierde kraampjes , kiosken en glühwein-stalletjes voor de lekkere trek. Daarachter gaat de magische wereld van Charles Knie´s winterwonderland open .

Overal branden kleine kampvuurtjes voor de warmte van het hart, en op de 40 meter lange ijs-glijbaan beleef je de snelste afdaling van je leven. Stap aan boord en maak een reis terug naar 100 jaar geleden in de mooiste nostalgische draaimolens . Honderdduizenden LED-lampjes in de “Magical Light Spot” Nu ben je klaar voor onze après-ski feesten op het grote actiepodium, het Wunderland showprogramma en de Wunderland winter ariétéshow.

Info: De magische kerstmarkt en de ijsbaan zijn gratis en toegankelijk, zelfs zonder kaartje voor het Winter Wonderland.”

PARK OPENINGSTIJDEN EN PRIJZEN

Het park is van 27 november 2020 tot 10 januari 2021 dagelijks geopend van 12.00 uur.

Rustdagen :

30 november, 1 december, 7 + 8 december, 14 + 15 december, 24 + 25 december, 31 december + 1 januari

Toegangsprijs voor het park:

dierentuin, shows en attracties volwassenen en kinderen € 11,90 pp Betaal 1 x, beleef alles en beleef de hele dag plezier!

– Toegang is gratis voor kinderen onder de 3 jaar –

CHARLES KNIE’s Winter Wonderland Braunschweiger Str.2 37574 Einbeck-Volksen

Ticketmaster