De Nederlandse clowns Erico en Marcel die onder de naam Pallasso clowns een duo vormen hebben grote plannen voor de komende kerstvakantie. Nadat ze afgelopen winter hun voorbereidingen voor het “Brabants Wintercircus” in het Autotron Rosmalen in duigen zagen vallen, door de corona, gaan ze dit jaar van start met “Wintercircus Pallasso” bij het Sportiom in den Bosch. Op de parkeerplaats P2 wordt een echte circustent opgebouwd. 

De redactie van Circusweb zag onderstaande tekst op de facebookpagina van het gelijknamige circus.

Facebook bericht:

WINTERCIRCUS PALLASSO   “Waar sfeer een beleving word”

We mogen het eindelijk bekend maken, Wintercircus Pallasso komt van 17 december 2021 t/m 9 januari 2022 naar ‘s-Hertogenbosch.

Wintercircus Pallasso 2021/2022 is een gemoedelijke betoverende en geslaagde circus theater voorstelling waar de Brabantse gastvrijheid het tot een waar (bourgondisch) feest maakt oftewel het leukste winter kerst circus van Brabant en omstreken!

In een wervelende en betoverende show streelt Wintercircus Pallasso de harten van jong en oud met een programma vol spanning, sensatie, humor in een nostalgische setting met een poëtische sfeer en theatrale kwinkslag maar toch modern…een samenspel in de piste met artiesten, acrobaten, dieren, jongleurs en onze grappige Pallasso clowns en allen in schitterende kostuums maken de sfeer en beleving compleet onvergetelijk!

De mooiste dagen rond de kerst tijd beleef je bij het Wintercircus Pallasso in ‘s-Hertogenbosch!

Graag tot gauw bij het enige echte Brabants wintercircus Pallasso!!

De website gaat binnenkort online!

Ticketmaster