Rosmalen – vandaag verscheen een persbericht van het Brabants Wintercircus:

Brabants Winter Circus

Na aanleiding van de aangescherpte maatregelingen vanuit de regering en het RIVM, hebben wij met alle partijen contact gehad en vinden wij het maatschappelijk niet meer verantwoord om dit jaar verder te gaan met het organiseren van het Brabants Winter Circus!

Met pijn in ons (circus)hart moeten wij helaas dit doen, wij hebben er alles aan gedaan om een waar circusfeest te zullen en mogen verzorgen aan u veilig en verantwoord, maar gezien de omstandigheden dat deze helaas langer gaan duren willen wij onze partners, artiesten, medewerkers, leveranciers en u het publiek geen risico laten lopen, De gezondheid staat voorop!

Wij gaan in voorbereiding en hopen u dan zo gauw het weer kan te mogen verbazen en vermaken met ons programma.

Hou u aan de regels, Blijf gezond en dan kunnen we weer snel samen genieten.

In de tussentijd wensen wij u hele fijne feestdagen. Graag tot ziens bij het Brabants Winter Circus!

Vorig bericht: 

In het Autotron in Rosmalen bij ‘s-Hertogenbosch vindt dit jaar een heus wintercircus plaats onder de titel “Brabants Wintercircus”. In een met kerstversiering en circus decoraties aangeklede hal wordt een internationaal circusprogramma gepresenteerd. De organisatie voor dit evenement is Pallasso circus theater en entertainment.

Pallasso clowns, Erico, Marcel en Tonie Teuteberg zijn de verrassende initiatiefnemers van dit vernieuwde Brabantse Wintercircus. Marcel is de verbindende factor hij maakt deel uit van zowel de Palasso clowns als van Los Ginos. Naast een heleboel doldwaze clownerie van Nederlandse bodem is er een internationaal programma samen gesteld.

Grootste Wintercircus van Nederland 

De organisatie is er trots op dit jaar het grootste wintercircus van Nederland te presenteren. Maar liefst 1.400 bezoekers mogen plaats nemen op de tribunes. Het is Tonie Teuteberg gelukt om een indrukwekkende lijst sponsoren aan zijn show te verbinden. Wilt u zien wie de sponsoren zijn, kijk op de website 

Artiesten

JOOP TEUTEBERG – CLOWNERIE LOS GINOS

ALLESSIO’S – PAPEGAAIEN

THE CENTNERS – JONGLEURS EN EENWIELFIETSACROBATIEK

DE SKATING DALTONS – ROLSCHAATSEN

EDI LA FORTES – VROLIJKE HONDEN

TROUPE DANGUIR – ACROBATEN

DUO SUSPENCION – WHEEL OF DEATH

TRIO MUSTAFA – HOGEDRAAD

ANNA & SLAVEK RICORAS – FIETS ACROBATEN

MISS BEROUSEK – ACROBATIEK MET ELEGANCE

Meer informatie vind je op de website 

 

Ticketmaster Sint 2020 Sint 2020