Kidshelden Circus in Rotterdam

Een combinatie van Kidshelden en circusartiesten

349

Speciaal voor de jeugdleden van Feynoord “Kameraadjes” komt het kidshelden Circus dit weekend naar Rotterdam. Kaarten kunnen besteld worden via de website van Feynoord. Ben je geen Feyenoord Lid dan kun je ook via Groupon of Ticketveiling kaarten kopen.

Op de website van Feynoord wordt het circus als volgt aangekondigd:

Hooggeëerd publiek! Komt dat zien, het Kameraadjes Kidshelden Circus! Op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 is het eerste Feyenoord-circus ooit te zien op een steenworp afstand van De Kuip.

Beleef nu een circusvoorstelling met al jouw favoriete Kidshelden, zoals Feyenoord-mascotte Coentje, Buurman en Buurman, Shaun het Schaap, Bobo het Konijn en nog vele anderen!

Tijdens deze voorstelling laten zij, samen met speciaal uitgekozen circusartiesten, allerlei leuke, gekke, mooie maar vooral grappige fratsen zien in en rondom hun eigen circuspiste.

Na afloop van de voorstelling kun jij met al jouw Feyenoord- en Kidshelden op de foto. Dus zet je clownsneus op, want in het Kameraadjes Kidshelden Circus is het altijd feest!

De organisatie is in handen van Daniel Ligthart, de tent is van Alberto Althoff, de façade, decor en piste wordt geleverd door Pallasso Circus en Theater clowns.