De Leeuw Circusevents verzorgt overal in Nederland circusevenementen, op locatie en in echte circussen. Ook voor uw feest met de jeugd, leuk voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook prima geschikt voor tieners. 

Jeugdevenementen op de camping

De Leeuw Circusevents kunt u inschakelen voor het organiseren van de leukste circusworkshops. Zo hebben we in het verleden al veel gewerkt bij voetbalevenementen, campings, kindervakantieprojecten, festivals, straatfeesten, de Nationale Burendag, Thuis op Straat projecten, Nationale Straatspeeldag, winkelcentrumpromotie, personeelsfeesten met kinderen, straatfeesten, BSO’s, kinderopvang projecten, schoolreisprojecten enz.

Mondreclame

hangend aan de tissues, spannende circusworkshops

We worden ieder jaar teruggevraagd bij vaste evenementen, zoals voor de Oranjevereniging van Rosmalen, of bij middelbare scholen, zoals de Mavo in Driehuis.
Wie beschikt over een gymzaal met ringen, kan ook workshops met luchtacrobatiek bij ons afnemen. Natuurlijk letten wij daarbij ook op de veiligheid van de deelnemers.

Het feit dat er steeds meer organisaties teruggrijpen op onze leuke evenementen is natuurlijk al een reclame op zich.

Voor een uitgebreide fotoserie van circusworkshops op een middelbare school klik hier. 

Familie circusworkshops

circusfeesten in je eigen achtertuin

Voor familiefeesten, reunies, verjaardagen, schoolactiviteiten, zowel voor basisscholen als bso’s, bedrijfsfeesten met familieleden, relatiedagen, een circusevenement is altijd een geslaagde activiteit. We werken met gecertificeerde circusdocenten, en ook met goede circusartiesten zoals clowns, acrobaten, jongleurs om uw evenementen te verzorgen en om de mooiste shows samen met u in elkaar te zetten. Al of niet met verhuur van circuskleding. Na 2 uur oefenen een leuke verkleedpartij om de feestvreugde nog eens extra te verhogen. Wij beschikken over ruim 600 verschillende kostuums.

Specialisaties

eenwielerenDe Leeuw Circusevents biedt een keur van circusactiviteiten aan, zoals cursussen eenwieleren, een vuurworkshop (voor de iets oudere leerlingen, workshops met stelten, jongleerworkshops waarbij je binnen 1 kwartier de opbouwende techniek leert van jongleren met 3 ballen. Je kunt met deze cursus thuis gewoon verder, dankzij online instructiefilmpjes en onze kokertjes jongleerballen. En natuurlijk ook uitgebreide acrobatiekworkshops. Wij werken ook voor middelbaar onderwijs en hoger onderwijs, bijvoorbeeld bij introductiedagen o.a. bij de ROC Rotterdam, diverse middelbare colleges zoals Kerkrade, Haarlem College enz.

Neem een bakje popcorn en bekijk onze films

Popcorn en film kijken

In de loop der jaren zijn ook een hele serie films gemaakt van onze circusworkshops die u een indruk kunnen geven van onze geslaagde evenementen.

Neem eens een kijkje op bij een evenement bij het Magic Circus

 

Een evenement op een Middelbare school na een dag oefenen op het thema van Fellini

https://www.youtube.com/watch?v=l-mhoIeuo24

 En hier een krantenartikeltje over de circusworkshops bij het wintercircus in Heerlen. (jan2014)

En een filmpje gemaakt door een bedrijf dat bij ons kwam workshoppen

deleeuwcircusevents2De Leeuw Circusevents is een landelijk opererend bedrijf, wij leveren onze circusworkshops door heel Nederland. Ons kantoor is gevestigd in Katwijk aan Zee. Vraagt u eens vrijblijvend een offerte opWij vragen geen reiskosten voor grote evenementen, dus we zijn altijd dichtbij.

De Leeuw Circusevents, 
Schippersdam 17
0714025195
0651462953

 

 Over Gera de Leeuw:

 

Directeur Gera de LeeuwGera de Leeuw is directeur/eigenaar van De Leeuw Circusevents. Sinds 2002 startte zij met een pr bureau voor het Magic Circus, eind van dat jaar kwam ze samen met de circusdirecteur van het Magic Circus op het idee om voor dit circus ook evenementen te organiseren. Al snel volgde ze zelf een circusdocentenopleiding, daarnaast een opleiding Braingym, en later een training bij Ronny Gardener, erg pittig. Deze drie opleidingen vormen een prachtige basis voor de huidige circustrainingen. In de loop der jaren is een enorme collectie circusmaterialen opgebouwd, voor circusfeesten die tot aan 400 deelnemers tegelijkertijd kan bezighouden. Gera is ook de enthousiaste webredacteur/eigenaar van Circusweb die deze website dagelijks van nieuwe nieuwtjes, interviews en achtergrondreportages voorziet. Circusweb bestaat in sinds 2003 in de huidige vorm. De Leeuw Circusevents is gestart in 2002.

Gera de Leeuw haalde in 2010 haar certificaten voor Circusbegeleider, aan het einde van een opleiding met lessen in tal van gerenommeerde circusscholen in Nederland, onder auspiciën van Circomundo. Zij werkt al 19 jaar actief mee met de evenementen en tekent voor de organisatie van uw evenementen.