Zet m vast in je agenda: 7 april 2019!

Op 7 april 2019 organiseert CircusKabel, Delft’s eigen jeugdcircus, (eindelijk weer) de Delftse Jongleerdag! We gaan de hele middag weer vullen met circus: kijken, doen en beleven! Voor alle leeftijden en niveau’s zullen er workshops en activiteiten aangeboden worden, en er zullen een aantal showtjes gegeven worden waaronder Elana met haar Cyrwiel. En natuurlijk zal onze optreedgroep ook aanwezig zijn om uit hun nieuwe show te spelen.

De speelplaats is bijna de hele dag open, je kunt daar onder begeleiding aan een breed scala aan circuskunsten oefenen, we sluiten alleen voor de optredens tussendoor.

Er is één vrije ruimte in de sporthal beschikbaar voor extra workshops, bezoekers kunnen zich opgeven bij de infostand om daar een workshop te geven.

We verwachten de Stadsclown.

Een kaartje koop je gewoon aan de deur voor maar €5. Kom je samen met een kind betaal je €8. Met 2 kinderen €10. Wil je met een groep kinderen komen stuur dan even een berichtje. Inschrijven voor workshops kan op dag zelf.

In de zaal zijn 5 ophangpunten voor luchtacrobatiek, 4 ervan gebruiken we voor de workshops, 1 ronde is er geen luchtacrobatiek en kan daar vrij getraind worden. De 5e is waarschijnlijk vrij voor gebruik van tissu, trapeze of ring.

Voorlopig programma

13u Handstanden (licht) gevorderd Magui

Leren 1wielfietsen Didi

Basis Tissu Doris

Basis Koord Benjamin

14u Cyr Wheel Elana

Acro vloer of duo t.b.a.

Vrij Luchtacro

Balanceren van verschillende objecten

15u Duo acro Magui

Ringtrapeze Inna en Irina

Ballonvouwen Benjamin

Diabolo Jeffrey

16u Bouwstenen van piramide acrobatiek

Tissu gevorderd Lizzl

Veilig met vuur jongleren en spuwen Victor

Social Site Swaps JaCo