Bij de meeste circussen neemt het publiek plaats op de tribune en komen de artiesten na elkaar in de piste of op het podium. Boost Producties doet het anders bij Walking on circus: De artiesten “nemen plaats” in hun eigen zaal en het publiek loopt van zaal naar zaal. Het lijkt een beetje op het bezoeken van een museum. In een museum loop je immers ook van zaal naar zaal en zie je in elke zaal een ander kunstwerk. Bij Walking on circus zie je in elke zaal een ander podiumkunst kunstwerk.

Bijzonder? Jazeker! Want het vergt het uiterste van de artiesten. Waar in het “gewone circus” de artiesten hooguit twee tot drie maal per dag optreden, daar treden de artiesten bij Walking on circus maar liefst ACHT KEER per dag op.

Het concept van het Walk-through circus past toevallig (?) ook nog eens goed bij de corona-maatregelen: Het publiek komt in tijdslots en kleine groepen naar binnen. Maar dat is eigenlijk bedoeld om alle bezoekers in goede banen te leiden zodat iedereen elke act goed kan zien. Want circus is en blijft toch vooral een visueel spektakel. Of zoals Boost het zelf noemt: “beeldend circus”. Dan mogen de zalen niet te vol zijn…

Ontdek hét Walk-Through-Circus van circusgezelschap Boost in hartje Amsterdam. Prachtig ontworpen, modern en spectaculair. Wandel langs de adembenemende performances in de betoverende Beurs van Berlage.

Walking on Circus speelt 19, 20, 25, 26, 27 februari 2022 elke dag doorlopend in tijdslots. Aanvang ieder half uur vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur. Volg Coronaproof in kleine groepjes gedurende een uur een circusroute door de grote zalen van het beursgebouw. Language no problem en (rolstoel)toegankelijk voor iedereen van 4 tot en met 104 jaar.

Kaartverkoop via ticketmaster
Meer informatie op de website van Boost Producties

Op vertoon van je ticket ontvang je korting in de Beurs-Bistro.

Foto’s: Boost Producties (website)