De Beurs van Berlage opent van 17 t/m 20 juni 2021 haar deuren voor Walking on Circus van het Amsterdamse circustheatergezelschap Boost. In dit walk-through-circus loopt je coronaproof door de verschillende zalen van de Beurs van Berlage. Bewonder spectaculaire performances en circusacts in dit iconische gebouw. Een must-see en een topuitje voor het hele gezin!

Klein, groot, groter, grootst! Fris uit de lockdown laat Boost met deze interactieve circusvoorstelling zien wat er gelukkig allemaal weer kan. Een beeldende circusvoorstelling met een vernieuwende en onderscheidende artistieke signatuur in een spectaculair vormgegeven dynamisch decor. De skills van de artiesten zorgen voor adembenemende trucs. Hoog in de lucht aan één arm blijven hangen als om je heen de palen omvallen, balanceren op een randje als het decor omklapt en het vouwen van een lichaam tot het in een minuscuul vakje past.

[ticketinfo] Walking on Circus wordt de hele dag doorlopend gespeeld, aanvang in tijdslots elke 15 minuten. Koop nu je tickets voor 17, 18, 19 of 20 juni via ticketmaster.nl!

Boost Producties maakt onder de noemer Nieuw Circus associatief beeldende circustheatervoorstellingen. Vernieuwende en met een onderscheidende artistieke signatuur opgebouwd door ingenieuze decors, een speelse bewegingstaal en muzikale elementen. Circus in samenwerking met andere (kunst)disciplines.

Ticketmaster