Sijm Circus & Events

Sijm Circus & Events produceert jaarlijks verschillende circusproducties voor de Nederlandse markt. Het bedrijf bestaat uit een vaste groep medewerkers. Voor elke nieuwe productie stellen zij  een uniek team samen. 

Circus Sijm speelt van maart tot en met oktober regelmatig besloten voorstellingen. Het Wintercircus is dit jaar te zien op vier verschillende locaties. In de periode van 6 december 2019 tot en met 5 januari 2020 zijn er voorstellingen in Wormer, Purmerend, Hoorn en Heerhugowaard. Een feestelijke feel-good show voor de hele familie! Het geheel wordt aangekleed met duizenden lampjes, tientallen kerstbomen en circusacts van ongekende klasse.

Circus Alexander is op tournee van begin april tot en met eind oktober. Met deze productie bezoeken wij 120 locaties en geven wij jaarlijks ruim 360 voorstellingen. De meeste voorstellingen worden gegeven in samenwerking met Circus in de Zorg. Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen uit de wijk krijgen de mogelijkheid om te genieten van een feestelijke voorstelling op locatie.

Naast bovengenoemde producties verzorgen wij ook evenementen zoals de Bakkum Circusweek. In opdracht produceren wij tevens bedrijfsfeesten met het thema circus. Ook film- en televisieproducenten maken reeds vele jaren gebruik van onze kennis en expertise. Zo vormde Circus Sijm het decor voor de twintigdelige televisieserie Circus Noël bij de AVROTROS televisie.