2018 artiesten bij Kerstcircus Sander & Friends

Tijdens de Kerstvakantie presenteert Circus Salto de 9e editie van het Kerstcircus Sander & Friends. Het Kerstcircus biedt opnieuw een unieke familievoorstelling met circusacts uit binnen- en buitenland.

De nieuwe show blinkt niet alleen uit in kwaliteit maar ook in kwantiteit! Gastheer, Clown Sander, heeft in het Culturele jaar 2018 maar liefst 2018 ‘artiesten’ geboekt bij de ‘chaotische’ impresario Rein. In de voorstelling is het maar de vraag of dat goed komt want ‘2018 artiesten’ regelen is een ‘reuzenklus’! 

De talentvolle Rein regelt dit op zijn eigen manier, gebruikmakend van zijn talent op het gebied van muziek, mime, balans, jongleur en als acteur.  De acts worden aan elkaar verbonden door een verhalende rode draad met een behoorlijke dosis humor en unieke interactie met het publiek.

foto: Piet-Hein Out

Onder de ‘2018 artiesten’ zijn onder andere het acrobatenduo Anders Kallesoe Jenssen en Kira Paas. Zowel in de lucht als op de grond zorgen zij voor adembenemende taferelen. David Valentino en zijn zes honden weten het publiek te vertederen in een act vol samenspel tussen mens en trouwe viervoeter. Als ballonkunstenaar heeft hij van het aloude dieren-maken-van-ballonnen een kleurrijke circusact gemaakt. Clown Sander is natuurlijk present met magische en komische intermezzo’s. Zijn brutale buikspreekvogel Charlie mag daarbij niet ontbreken. Naast deze acts maken nog vele artiesten hun opwachting in de Circuspiste, 2018 in totaal, van groot tot heel erg klein.. Beleef Kerstcircus Sander & Friends het ultieme familie-uitje tijdens de Kerstvakantie!

Het Kerstcircus geeft van 25 tot en met 30 december 2018 voorstellingen in Sneek en van 2 tot en met 6 januari 2019 in Leeuwarden.

Kerstcircus Sander & Friends is uitgegroeid tot dé Kerstvoorstelling voor het hele gezin en mag zich elk jaar verheugen op meer vaste gasten uit Friesland maar ook Groningen, Drenthe, Noord-Holland en Flevoland. De fans weten wat ze kunnen verwachten: verrassende circusacts in een verwarmd en sfeervol tentencomplex met kerstbomen, duizenden lichtjes, versieringen kerstmuziek, en de geur van suikerspinnen, popcorn en warme chocolademelk. Dé Kerstbeleving van het Noorden!

Meer informatie en kaartverkoop: www.circussalto.nl

Speellijst Kerstcircus Sander & Friends:

Datum: Plaats: Tijden:
Dinsdag 25 december 2018 Sneek – Parking Veemarkt (?) 12.30 en 15.30 uur
Woensdag 26 december 2018 Sneek – Parking Veemarkt 12.30 en 15.30 uur
Vrijdag 28 december 2018 Sneek – Parking Veemarkt 12.30 en 15.30 uur
Zaterdag 29 december 2018 Sneek – Parking Veemarkt 12.30 en 15.30 uur
Zondag 30 december 2018 Sneek – Parking Veemarkt 12.00 en 15.00 uur
     
Woensdag 2 januari 2019 Leeuwarden – Oldehoofsterkerkhof 12.30 en 15.30 uur
Donderdag 3 januari 2019 Leeuwarden – Oldehoofsterkerkhof 12.30 en 15.30 uur
Vrijdag 4 januari 2019 Leeuwarden – Oldehoofsterkerkhof 12.30 en 15.30 uur
Zaterdag 5 januari 2019 Leeuwarden – Oldehoofsterkerkhof 12.30 en 15.30 uur
Zondag 6 januari 2019 Leeuwarden – Oldehoofsterkerkhof 12.30 en 15.30 uur

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

2017

Hét Circussprookje tijdens de Kerstvakantie!

No Nonsense uit Amerika

Tijdens de Kerstvakantie produceert het bekende Friese Circus Salto de 8e editie van het Kerstcircus Sander & Friends! De voorstelling van 2017-2018 belooft een feestelijke en sfeervolle show te worden met verrassende acts uit binnen- en buitenland. Sierlijke acrobatiek, sensationele ontsnappingskunsten, betoverende goocheltrucs en spetterende jongleer- en diabolokunsten. Clown Sander zorgt met zijn hilarische buikspreekpoppen en komische acts voor de sprankelende humor. Dit jaar vormt de komst van een heel groot ‘dier’ naar het Circus de rode draad van het Circussprookje. Iedereen in het Circus wacht vol spanning af….maar of dat goed komt…? Beleef het bij Kerstcircus Sander & Friends! Hét ultieme uitje voor jong en oud tijdens de Kerstvakantie!

Stepan Stafik uit Letland

Speeldata, locaties en kaartverkoop:
Beleef Kerstcircus Sander & Friends! Het verwarmde tentencomplex van Kerstcircus Sander & Friends staat van 25 tot en met 30 december in Sneek op het parkeerterrein aan de Oppenhuizerweg. Daarna worden van 2 tot en met 7 januari voorstellingen verzorgd in Leeuwarden op het Oldehoofsterkerkhof. Dagelijks zijn er twee shows om 12.30 en 15.30 uur. Met uitzondering van zaterdag 30 december om 11 en 14 uur. Op 27 december zijn er geen shows. Kaartverkoop via www.circussalto.nl met 2,50 Euro internetkorting en vanaf 30 minuten voor aanvang aan de circuskassa. Let op: De voorverkoop loopt zeer voorspoedig dus bestel uw kaarten online want: vol=vol.
foto: Piet Hein Out

CIRCUSPANNENKOEKENFEEST
Na afloop van de voorstelling van 15.30 uur is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij het smakelijke Circuspannenkoekenfeest. Iedereen kan genieten van heerlijke huisgemaakte pannenkoeken met uiteenlopende toppings. Check de website www.circussalto.nl voor meer informatie en reserveringen.

Clown Sander en Charlie!

KERSTCIRCUS SANDER & FRIENDS – Al acht jaar het Kerstuitje voor de hele familie in Friesland
Kerstcircus Sander & Friends is uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Kerstcircussen van Nederland met steeds meer belangstelling vanuit heel Friesland en daarbuiten. Het publiek weet wat ze krijgen: De kinderen gaan op in de gekkigheid van Clown Sander en zijn buikspreekvogel Charlie. De ‘grote’ kinderen zijn onder de indruk van de spectaculaire acts van internationale klasse in een unieke winterse entourage. Daarmee behoort een bezoek aan Kerstcircus Sander & Friends voor families tot een traditie in de Kerstvakantie!

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, interviews, reportages, acties etc. kunt u contact met ons opnemen:
Sander Balk
Circus Salto – www.circussalto.nl
E-mail: info@circussalto.nl
Telefoonnummer: 06-130 63 112

Sander & Friends 2016

Het Kerstcircus Sander en Friends presenteert weer een indrukwekkend rijtje artiesten.

Voor de zevende keer zijn Sander & Friends te zien met een serie sfeervolle familievoorstellingen in Leeuwarden, Akkrum en Sneek. Speciaal voor het Kerstcircus wordt een geheel nieuw programma samengesteld met artiesten van internationale klasse.

 

Tobit Straps -Kerstcircus Sander & FriendsEcht circus met adembenemende acrobatiek, vertederende hondjes, spectaculaire luchtacts, de sprankelde humor van Clown Sander en natuurlijk een magische kerstsfeer. De show kent bijzondere acts zoals een adembenemende strapaten act van Tobit die aan twee linten als een Icarus hoog boven de piste zweeft. De vrolijke hondjes vertederen jong en oud met hun speelse capriolen.

Mister Valentino gaat een poging doen om heel veel bordjes op stokjes te laten draaien…maar of dat goed komt….? Met de ondersteuning van het publiek gaat het vast en zeker lukken! De voorstellingen worden gegeven in een rood-geel tentencomplex dat aangenaam verwarmd wordt. In en rondom de circustent is het Circus sfeervol gedecoreerd met honderden lampjes en kerstversieringen. De sfeer in combinatie met de Rein - Kerstcircus Sander & Friendsvoorstelling maken een bezoek aan Kerstcircus Sander & Friends tot een ware belevenis.
Bijzondere gast in deze voorstelling is de zwerver Rein. Geen huis, geen geld, geen werk maar een wonderbaarlijke fantasie waarmee hij met de kleinste huis, tuin en keuken spullen zich ontpopt in bijzondere circusacts waaronder een act waarbij hij op een eenwieler op het slappe koord fietst. Ook weet hij uit alles muziek te halen!

Kerstgevoel en romantiek zijn onlosmakelijk aan elkaar
verbonden. In de poëtische act van Jasmijn & Tobit het publiek mee in een acrobatisch liefdesverhaal… op een eenwielfiets. Een unieke en adembenemende act!

Master of Ceremony is Sander Balk die, als zijn alter ego Clown Sander met magische en komische intermezo’s de rode draad van de voorstelling vormt. Natuurlijk kan hij dat niet zonder zijn belangrijkste medespelers… namelijk het publiek.

Alle foto’s op deze website zijn eigendom van PhotoCord. All materials contained on this web site are protected by copyright law and may not be reproduced, distributed, transmitted, displayed, published or broadcast without the prior written permission of PhotoCord.Dit en nog veel meer is te beleven tijdens de shows van het Kerstcircus Sander & Friends! De losse acts zijn dit jaar samengebracht in een echt verhaal dat zich kenmerkt door veel variatie en interactie tussen publiek en artiesten. De top-acts in combinatie met veel humor en het enthouisme van de crew maken de voorstelling geschikt voor de hele familie!

Tobit en Jasmijn - True Hearts - Kerstcircus Sander & FriendsElk jaar mag het Kerstcircus zich verheugen op meer publiek.  Bij de vorige edities waren nagenoeg alle voorstellingen uitverkocht. Bestel vanaf 12 november uw kaarten om dit unieke familiefeest mee te beleven.

Kortingsacties: Kaarten zijn het meest voordelig verkrijgbaar via de website www.familievoorstelling.nl! Daar koopt u kaarten met maar liefst 3,50 Euro korting!