In Duitsland worden de dierenactivisten steeds feller, met demonstraties en heftige filmpjes op internet. Zo is er afgelopen week een kort filmpje verspreid door PETA met beelden die alle goedgelovige activisten weer eens inspireren tot de volgende demonstratie bij het Heilbronner Kerstcircus. Al bijna 100.000 mensen hebben het filmpje gezien, en vervolgens weer gedeeld. Een moment waarop Alexander Lacey zijn dieren voedert. Kijk naar beide filmpjes. 

Neem maar aan dat Alexander Lacey  een steengoede pr voert, wat ook nodig is om in Duitsland al die negatieve berichtgeving te kunnen weerleggen. Het is bijna een dagtaak geworden. 
Direct na het verspreiden van de film door PETA is een filmpje met uitleg gekomen, op de facebook pagina van Lacey Fund en dan blijkt dat de waarheid wel even anders is. Lacey is altijd in staat om zijn dieren te knuffelen en dat lijkt ongevaarlijk, maar met etenstijd moet je flink uitkijken. Want dan zijn het plots gewoon weer wilde dieren. 

NapPas

Laten wij er maar voor zorgen dat dit filmpje ook 100.000 keer bekeken zal worden. Wie dit leest, deel aub het bericht, zodat mensen er achter komen dat PETA de meest vreselijke filmpjes verspreidt in de hoop op donaties, en met geen enkele donatie is tot nu toe echt een dier geholpen. Klik maar op het linkje van PETA, dan zie je wat voor een organisatie dit is.