Duitsland, Paderborn – Pascal de Boer maakte vandaag via zijn Facebookpagina bekend dat hij deze Winter te zien zal zijn bij het “Paderborn Christmas Circus”. Van 17 december 2021 tot en met 2 januari 2022 werkt de Nederlandse komiek Pascal de Boer met zijn Visual Comedy bij  het : “Paderborner Weihnachtscircus”. Een variétéshow vol circuselementen, zangers, Vegas Showgirls uit Duitsland, acteurs en het kerstgevoel dat we vorig jaar allemaal moesten missen!

Paderborn Christmas Circus

“In 2021 komt er een productie naar Paderborn, die ongeëvenaard is. In het “Paderborn Christmas Circus” voegen de oprichters van Circus Phantasia de magie van de piste samen met de artistieke uitmuntendheid met de hoge kunst van de musical”. Aldus de website van het “Paderborn Christmas Circus”

Boek “Na het slotapplaus”

Vorig jaar verscheen het boek “Na het slotapplaus” van Pascal de Boer. Het boek is een autobiografie geschreven door Pascal de Boer. De foto’s in het boek komen van de hand van Arjan Bos. Het boek is een uitgave van Becom, de specialist, als het gaat om het uitgeven van circusboeken.

Website Paderborner Weihnachtscircus

Hoofdfoto: Arjan Bos

Ticketmaster