Boltini is een van de bekendste namen uit de Nederlandse circuswereld. Toni Boltini (1920-2003) was een meester in de publiciteit in de vorige eeuw toen er nog geen sociale media bestonden en de meeste huishoudens maximaal 1 a 2 televisie kanalen tot hun beschikking hadden wist hij zijn naam uit te bouwen tot een begrip.

Vandaag de dag zijn er andere middelen nodig om je naam onder de aandacht te brengen en waar kun je dan beter doelgroep gericht adverteren dan op Circusweb?! Pammy Boltini heeft dat goed begrepen en staat vanaf vandaag in ons rijtje adverteerders.

Circusweb streeft er naar uitsluitend circus gerelateerde advertenties op de website te plaatsen, zo blijft voor u ons hooggeëerd publiek de website gratis toegankelijk en wordt je niet gehinderd door nutteloze irriterende advertenties. Voor de adverteerders van circusweb is van belang dat wij gemiddeld 1000 unieke bezoekers per dag hebben die speciaal opzoek zijn naar circus of circusgerelateerde informatie. Rond de kerstdagen ligt het gemiddelde aantal bezoekers zelfs rond de 2000 bezoekers per dag.

Over Circus Boltini en Circus Verhuur Pammy Boltini :

Door decennia lange ervaring is circus Boltini een begrip geworden in de Nederlandse circuswereld. In de jaren na de oorlog werd het circus van Toni Boltini één van de grootste circussen van Europa. Dé uitvinding van Toni Boltini was de hydraulische circustent. Deze circustent bood plaats aan 7000 personen en was snel op- en af te bouwen. Dit was zeer vooruitstrevend. In 1980 is circus Boltini gestopt, maar tegenwoordig kunt u bij Pammy Boltini terecht voor het verhuur van een compleet circus, circus spullen, tenten, dieren en artiesten.

Naast haar werk voor Pammy Boltini Circusverhuur is Pammy ook een trotse moeder van haar zoon Angelo Boltini, die in de muziekwereld furore maakt.

Pammy Boltini Circus verhuur
Toni Boltini (1920-2003)
Pammy Boltini