2018 – 2019

GENK – Voor de vierde keer op rij organiseert het Wiener circus het groot Limburgs Kerstcircus in Genk. Circusdirecteur Ricky Canone is maar wat trots op zijn circus dat vorig jaar het 50-jarig bestaan vierde. 

Het mooiste kerstcircus van Limburg in de gezelligste stad van Limburg.
Zoals ieder jaar staat het circus opgesteld op het evenemententerrein in de Dieplaan naast het postkantoor.

De aangenaam verwarmde circustent verwacht u en uw gezin voor twee uur circus plezier in de wondere kerstsfeer. De voorstellingen gaan door vanaf 21 december tot en met 13 januari.

Voor meer info in verband met de prijzen uren en speel data kunt u terecht op de website www.kerstcircus.eu
Of op de Facebook pagina van het groot Limburgs Kerstcircus.

Dit evenement dat ieder jaar groter succes boekt is een stand gekomen in samenwerking met de stad Genk en het Wiener circus.

Ook dit jaar worden er weer nieuwe acts van ongeziene kwaliteit gepresenteerd in het moderne circusprogramma. Bijvoorbeeld voor de eerste maal in Vlaanderen direct uit Holywood the original transformer BUMBELBEE. En de ongelooflijke Laserman.

Ricky Cannone
Wiener circus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ricky Canonne presenteert het 3e Groot Limburgs Kerstcircus 2017-2018. Het Wiener Circus heeft hard gewerkt aan het nieuwe programma. U krijgt een totaal nieuwe show waar twee artiesten worden toegevoegd aan de vaste vertrouwde kern.

tekst Brian Herfs

Een van de artiesten nam deel aan het Festival van Monte Carlo dus dat belooft alvast iets  goeds. Zoals ieder jaar wordt het circus omgetoverd in een warm en mooi kerstplaatje waar iedereen zich thuis voelt .

In de circusshow clowns paarden jongleernummer, een uniek nummer in een luster (kroonluchter) en nog tal van nieuwe zaken. Maar daar voor moet u het kerstcircus komen bezoeken 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”17″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”5″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”toon de foto’s” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

U vindt het Wiener Kerstcircus terug te Genk Evenemententerrein Dieplaan naast de post .

Zij zijn er te gast van 22 december  tot 7 januari. De voorstellingen vinden plaats elke dag om 15u en op vrijdag zaterdag en woensdag ook om 19u

Er zijn geen voorstellingen gepland op 25 december  en 1 januari.

Meer informatie op de jaloersmakende website url: www.kerstcircus.eu