20 augustus 2020

Kaartverkoop Kerstcircus Enschede begonnen

Sinds 1 juli is het mogelijk om online entree kaarten te kopen voor het kerstcircus Enschede. Het aantal zitplaatsen is dit jaar beperkt ivm met de coronacrisis en de verwachting is dat er veel vraag naar kaartjes is omdat het aantal kerstcircussen beperkt zal zijn dit jaar. Op Circusweb maakten we eerder al een aantal artiesten bekend maar het is tijd voor een update.

Programma update

Max Weldy – komische trampolineacrobatiek

Max Weldy is een bekende en geliefde komische circusacrobaat die bij Kerstcircus Enschede al stuntelend pogingen doet om op de trampoline zijn kunsten te vertonen. Een echte circusprins uit het eeuwenoude geslacht The Bastiens, beroemd als (voltige)acrobaten. Max Weldy bezorgt je pijn in je buik van het lachen, een act met een verrassend einde.

Duo Veres – Illusionisten

Illusionisten die voor je neus verdwijnen en verschijnen terwijl je er bovenop zit. Het duo Veres zorgt deze winter in Enschede voor de nodige spanning en sensatie waarbij u letterijk op het puntje van uw stoel zit!

Troupe Rockers – Motorbanden acrobatiek

Na het succes in Kerstcircus Haarlem nu aankomende winter ook te zien in Enschede! Troupe Rockers Stars zal u op het puntje van uw stoel laten zitten met hun spectaculaire act waarbij deze op motorbanden al salto draaiend om en over elkaar door de lucht vliegen!

Atze Lubach

Ook dit jaar zal Atze als gastheer het hooggeëerd publiek weer verwelkomen in het Kerstcircus Enschede. Komt dat zien, komt dat zien!

Koop je tickets direct hier