26 augustus 2020

KAARTVERKOOP EN UPDATES KERSTCIRCUS HAARLEM

Haarlem- de voorbereidingen en de online voorverkoop voor het kerstcircus Haarlem lopen op volle toeren. Omdat de redactie van Circusweb met vakantie was hebben we niet al het nieuws met u kunnen delen , daarom nu een paar updates! Robert Ronday en Alberto Althoff hebben kerstcircus Haarlem verlaten, daarover binnenkort meer sensationeel nieuws. Maar nu eerst de laatste stand van zaken over Kerstcircus Haarlem zelf! En dat is nog niet alles want ook over de Duursmagroep die het Kerstcircus Haarlem organiseert komt de komende tijd veel sensationeel nieuws naar buiten. Houd Circusweb dus goed in de gaten!

“Petrol”.

Kerstcircus Haarlem biedt dit jaar een gloednieuw programma onder de naam “Petrol”. Vanwege de richtlijnen van de RIVM worden het knusse voorstellingen met halvering van de zitplaatsen.

Het programma van Kerstcircus Haarlem is mooier dan ooit. Stoere acts met glimmende motoren spelen de hoofdrol, maar ook vertederende acts, zoals die met grappige en eigenwijze teckeltjes. De beroemde clown Angelo Chaves komt naar Haarlem, met zijn traditionele rake grappen krijgt hij snel de lachers op zijn hand. Ciro en Samantha van Duo Extreme zijn levende doelwitten bij een bloedstollende act met messenwerpen en kruisboogschieten. Alex de Brandweerman zet de boel op stelten met zijn acrobatische en hilarische act. Het is de bedoeling om een brandje te blussen, maar weet hij dat zelf ook? In de Globe of Death razen drie motoren rakelings langs elkaar terwijl het publiek op het puntje van de stoelen zit van de spanning. Mexicaan Oswaldo Ramos danst op het strakke koord in een ijzingwekkend tempo. Nooit eerder vertoond is een bewegende trapezeact voortgedreven door een motor. Wegens succes kerende sexy dames van het La Bouche showballet weer terug in Haarlem. Kevin Chaves balanceert op rolarola’s, niet op de grond, maar op een stoere motor. Zijn zus Erica Chaves brengt een vleugje romantiek in de piste met een elegante act in de doeken. Hondenliefhebbers komen dit jaar extra aan hun trekken met een act van Patrick met zijn hond Vader.

Jarno Kikkert is de nieuwe gastheer van Kerstcircus Haarlem

KLIK HIER VOOR DE VOORVERKOOP