Jongleur David Severins klimt sinds jaar en dag met een flinke dosis energie en bewijsdrang het podium op. Het trad overal ter wereld op. Zo jongleerde hij voor de rich and famous in Istanbul en werd hij in Zürich begeleid door een 60-koppig symfonieorkest.

#JUGGLER

Nu is hij terug in Nederland met zijn eerste soloprogramma #JUGGLER waarin hij zijn publiek een kijkje geeft in de wereld van ballen, kegels, ringen, vieze kleedkamers en ongemakkelijke bezoekjes aan de bouwmarkt.

Theater In De Lugt in Overschie

Als zesjarige droomde David Severins al van een solovoorstelling. Die ambitie leidde hem naar Codarts Circus Arts, de HBO circusacademie in Rotterdam. Hij studeerde hier in 2011 af. Zijn indrukwekkende acts brachten hem vervolgens met veel succes door heel Europa en daarbuiten. Toch bleef het verlangen naar een eigen voorstelling bestaan. Dat verlangen bracht hem bij regisseur Andreas Scharfenberg. Samen werkten zij aan de 50 minuten durende voorstelling die op zondag 27 juni in premiere zal gaan in Theater In De Lugt in Overschie.

zondag 27 juni

Er zijn voorstellingen om 14:00 en 16:00. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.indelugt.nl.

#JUGGLER teaser from David Severins on Vimeo.

 

David Severins – Fotgraaf: Luc de Dooij
Ticketmaster