13 maart 2019

Circus Salto 2020

Circus Salto – Circus uit een prentenboek

Circus zoals uit een prentenboek: dat is wat Circus Salto wil zijn. Een rood-gele circustent, een kleurige artiesteningang en een grote circuspiste. Artiesten komen op, gestoken in kleurige circuskostuums met een tikkeltje glitter en glamour. Toch is Salto niet zomaar een circus. Het publiek zit dicht op de piste en kan de artiesten bijna aanraken. Juist deze kleinschaligheid geeft een extra bijzondere dimensie aan een bezoek aan Circus Salto.

Dé feestelijke familievoorstelling!

Circus Salto presenteert een feestelijke familievoorstelling met spetterende jongleerkunsten, spectaculaire acrobatiek, vertederende eenden, magische goocheltrucs en sprankelende clownerie. Circus Salto is het levenswerk van Sander Balk, die al als kind ervan droomde om een eigen circus te hebben. Die droom werd werkelijkheid en nu neemt Sander je mee in de droomwereld die hem als kind betoverde.

Ons circus reist van februari tot en met oktober door het hele land. Tijdens de kerstvakantie organiseren wij het Kerstcircus Sander & Friends, een spectaculaire wintershow die garant staat voor volle zalen.

De kleinschaligheid is uniek

De voorstelling draait om het enthousiasme van de artiesten en van medewerkers. De kleinschaligheid is uniek en tijdens de voorstelling ontstaat een magische interactie tussen publiek en artiesten. In een magisch moment worden de bezoekers één met de artiesten, wat een bezoek aan Circus Salto een onvergetelijke belevenis maakt. Niet voor niets is Circus Salto vast onderdeel van grote en kleine evenementen. Het Circus Salto is op vele manieren in te zetten op evenementen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld schoolfeesten, dorpsfeesten, Koningsdagvieringen en stadsfeesten. Voor basisscholen verzorgt Circus Salto bovendien speciale schoolprojecten, waarbij de kinderen mogen optreden in een echte circusvoorstelling.

Naast de besloten voorstellingen op evenementen, geven wij jaarlijks een groot aantal openbare voorstellingen. Zo maken we in de zomerperiode een tournee langs diverse vakantieparken.

Sander Balk

Kerstcircus Sander & Friends

Sanderbalk