HAARLEM –  De Leeuw Circusevents gaat dit jaar samenwerken met Kerstcircus Haarlem. Dagelijks zullen naast de circusvoorstellingen ook circusworkshops worden gegeven. Voor zowel kinderen als volwassenen. 
Je kunt je nu al opgeven voor deze circusworkshops. Bijvoorbeeld als je een kinderpartijtje wilt organiseren, in combinatie met bezoek aan het Kerstcircus Haarlem. 
Er zijn diverse combinaties mogelijk, zoals een kinderpartijtje met circusworkshop, met een pannenkoek in het Pannenkoekenparadijs, daarna door naar de 2,5 uur durende circusvoorstelling. 
Wat kun je leren bij deze circusworkshops? 
Eenwieleren, draadlopen, borden draaien, hoelahoepen, steltlopen, jongleren, werken met flowersticks, diabolo, balanceren op de circusbal, of werken met doekjes en pois. De workshops zijn geschikt vanaf 4 jaar. 
De workshops zijn ook geschikt voor volwassenen, u kunt uw complete personeelsfeest boeken bij Kerstcircus Haarlem, waar aan verblijfsrecreatie is gedacht met foodtrucks, circusworkshops, entertainment door circusartiesten en natuurlijk niet te vergeten de circusvoorstelling. 

Een impressie van de voorstelling is hier te zien. 

Neem contact op met contact@kerstcircus-haarlem.nl of met info@circusevents.nl 

Een voorproefje van de circusworkshops kunt u gratis meemaken elke dinsdag en zaterdag bij Winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem, waar u ook met korting alvast uw circuskaartjes kunt aanschaffen.