Vanuit Schouwburg de Meerse zal 3 juni om 19.30 uur de eerste live-stream opname van de Corona Bubbel  van Corpus uitgezonden worden. Daarmee wil Corpus niet alleen lokaal maar ook de scholen en andere culturele instanties en theaters  bereiken. Zodat de bubbel tot eind 2020 op tour kan gaan.

In deze link vind u meer informatie over het project.

Corpus

Corpus gebruikt een transparante bubbel/bel waar een contortioniste / slangenvrouw Li Ling Kassing in zit. Zij voert verschillende acties in de bel uit zoals oefeningen om fit en gezond te blijven, lezen in aparte houdingen, selfie makend, moedeloosheid, muziek luisteren, opruimen, paniek en onrust, lezend, naar buien starend, lachend, huilend, zingend, eten, slapen, chatten en spelen. Als in een verstilde schilderij komt de choreografie tot leven. Er komt een musicus, zanger of een rapper in een andere bubbel bij. Zodat er een dialoog tussen twee mensen in een bubbel ontstaat en een combinatie van muziek, poëzie en dichtkunst en acrobatiek.

Live stream

Live stream: Op 3 juni a.s. zal om 19.30 uur de eerste live-stream opname van de Corona Bubbel gemaakt vanuit Schouwburg de Meerse in Hoofddorp plaats vinden. Naast de scholen, scholieren willen we een grotere doelgoep in de Haarlemmermeer bereiken. Heel veel kinderen en volwassenen hebben de afgelopen en komende maanden geen toegang meer tot live cultuur. De scholen kunnen vervolgens de Corona Bubbel reserveren. Corpus kan de voorstelling buiten op het schoolplein presenteren. Veilig en met een kleine groep en de 1.5 meter afstand.

De beelden worden online uitgezonden zodat ook een breder publiek het kan volgen.

Foto reportage van de Corona Bubbel door gerenommeerd fotograaf Bob Karman uit Hoofddorp Creatie choreograaf: Vincent Michels Contortioniste : Li Ling Kassing Corpus Acrobatics Circus arts afgelopen weekend in Broedplaats Bogota in Halfweg gemeente Haarlemmermeer Onderdeel van de Corpus Corona Bubbel campagne en Live stream optreden begin juni in Schouwburg de Meerse Met dank aan: Jan Willem Meurkens