Corpus Acrobatics maakt acrobatische voorstellingen en leidt jonge talenten op in het Circus Arts  Lab”. Artistiek leider en talentcoach is Vincent Michels samen met collega-coach Marley Eltz. Kinderen en jongeren leren bij ons niet alleen acrobatiek, maar ook expressie en bewegen op muziek. Alles wat nodig is om zo breed mogelijk inzetbaar te zijn: in circus-, dans-, theater- en operavoorstellingen, op festivals en in onze eigen creaties van Corpus. Op dit moment werken ze voor de Efteling in de musical de Sprookjessprokkelaar en de theatershow CARO. In juni doen we mee aan het Festival Classique in Den Haag met het Carnaval der Dieren, samen met een beroemd jeugd orkest.”

Corpus Acrobatics is al ruim vijfentwintig jaar een ‘modern circus’-gezelschap, het eerste in Nederland, dat de nationale en internationale podia bespeelt met visueel circustheater in grensverleggende producties met diverse acrobatische disciplines en gecombineerd met video art, live muziek en dans.

De Opening werd mede verzorgd door boegbeeld artieste Li Ling Kassing

De ‘Golden Arrow’ heet de pijl-en-boog-act en Li Ling is op dit moment in Nederland de enige die dit kan. Vanuit een handstand spant Li Ling pijl en boog met haar voeten, mikt en schiet in de roos, raak natuurlijk.

Met hun nieuwe ruimte in broedplaats Bogotá is Vincent zeer content. “Het is niet gemakkelijk om een geschikte ruimte te vinden die hoog genoeg is en ook nog eens betaalbaar. Bogotá is een inspirerende plek waar we vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien.”

Li Ling Kassing in actie