10 februari 2019

Circusweb importeert Circusbier

ANTWERPEN – “We zijn overdonderd door het succes van ons bier”, zo liet Bert Deprez trots weten aan Gera de Leeuw van Circusweb. We zitten bij hem in zijn  huiskamer in Antwerpen om het allerlaatste beschikbare bier in België mee te nemen naar Nederland. Sinds het nieuws dat twee van de drie circusbiertjes een prijs hebben gewonnen (zie ons eerdere verhaal op Circusweb is het een gekkenhuis bij de bierbrouwerij. De telefoon staat niet stil en iedereen is nieuwsgierig naar de drie biertjes die de Circusbrouwerij brouwt en wil ze bestellen. Sterker nog, opeens is er een razend tekort aan bier, en de volgende serie bier zit nog in de maak, moet nog 2 weken gisten. De ganse voorraad is zo goed als uitverkocht. 

Circusbrouwerij wint twee Digital Beer Awards

Gera de Leeuw van Circusweb moest heel toevallig afgelopen weekend in Antwerpen zijn voor privé zaken en heeft daar de hand kunnen leggen aan de laatste resten Circusbier . Van alle drie de flessen was er nog net wat voorraad.

Te koop bij de Kring Duin- en Bollenstreek

Het bier zal in pakketjes van 6 bier a 16 euro worden verkocht op de bijeenkomst van de Circusvrienden Bollenstreek op 24 februari. Ook zullen deze biertjes in de prijzenpot terecht komen. 
Een leuk cadeautje om weg te geven. Er zijn momenteel 7 van die pakketjes in voorraad. Daarna zijn losse flesjes te koop, 2,75 voor Jongleur  en Ringmaster en de tripple Piccolo is te koop voor 3 euro. Inbegrepen in de prijs is de 10 ct statiegeld, de flesjes zijn van hetzelfde formaat als Duvel. 

Alvast bestellen?

Wie zeker wil zijn van zo’n leuk circuspakket van 6 biertjes, waarvan in elk pakket 3 soorten bier, De Jongleur, de Piccolo en de Ringmaster, kan nu alvast een bestelling doen via circuspers@gmail.com