Op zaterdag 29 december is er een clubbijeenkomst bij het Kerstcircus Haarlem. Het circus presenteert het programma The Next Generation, de mooiste combinatie ooit van oud en nieuw circus in 1 adembenemende voorstelling!

Het Kerstcircus Haarlem brengt in een wervelende show het nieuwste van het nieuwste. Te beginnen bij de uitstraling, met 2 gloednieuwe (foyer)circustenten die perfect matchen met de bijna nieuwe voorstellingstent.
Hoe vervang je de sensatiebeleving van tijgers en andere wilde dieren? Kerstcircus Haarlem vond een spectaculaire vervanging, alleen nog vertoond bij de opening van de Olympische spelen, een indrukwekkend futuristisch lichtspel van drones.  
https://kerstcircus-haarlem.nl

Programma:
14:00 uur: Ontvangst
15:00 uur: Voorstelling
17.30 uur: Einde voorstelling
Deelnamekosten:
€ 29,95 p p. (Deze prijs geldt uitsluitend voor leden en partnerleden). Introducés betalen € 39.95 p.p.
(Prijzen incl. zitplaatsen categorie A, ontvangst met een drankje, programmaboek, portokosten)

Aanmelding en betaling
Uw aanmelding met onderstaande strook, per brief, briefkaart, E-mail of telefonisch met gelijktijdige betaling moeten uiterlijk 1 december in het bezit zijn van:

Fred de Ligt, Uitoord 14, 4824 LD Breda.

De gelijktijdige betaling overmaken op rekeningnummer BIC: ABNANL2A, IBAN: NL76ABNA0545459680
van de ABN-Amro te Breda t.n.v. Club van Circusvrienden Nederland.
Uw aanmelding is pas definitief wanneer ook uw betaling op 1 december op ons banknummer is bijgeboekt.
Uw aanmelding dient uw naam, adres, postcode, plaatsnaam en telefoonnummer te bevatten, tevens dient u aan te geven of u met of zonder een introducé aan deze bijeenkomst deelneemt. Aanmeldingen en betalingen die niet op tijd bij ons binnen zijn worden beslist niet meer behandeld. De toegangskaarten worden niet bij het circus uitgereikt, maar worden u toegezonden.