Variété

Wintervariété Rotterdam

Wintervariété Rotterdam

Deze winter wordt in Rotterdam het 5-jarig jubileum van het Wintervariété gevierd! Een jaarlijks hoogtepunt en een geliefd familie-uitje in het hart van Rotterdam.

Van een avontuurlijk begin in een antieke spiegeltent tot de magische beleving in het theater die het vandaag de dag is. Publiek en artiesten blikken samen terug op de variété-reis tot heden en er wordt vooruitgekeken naar een nog veelbelovende toekomst.

Internationale allure wordt toegevoegd aan het jubileum met artiesten uit binnen- en buitenland. Laat je verwonderen door de veelzijdigheid van hun talenten, die de avond of middag zullen verrijken met een vleugje magie.

Deze editie van het Wintervariété wordt volledig gepresenteerd door de flamboyante MC vanderWal; een sensatie die de kunst van entertainment tot in de puntjes beheerst.

Bereid je voor op een magische combinatie van comedy, circus- en variété-acts en zang. Alles doordrenkt met een flinke dosis humor.

DE VOORSTELLING

Dave van der Wal/ MC vanderWal | host
David Severins | jongleur
Lisa Chudalla | acrobatiek
Belle Hannah Kok | slangenmens
Henri Kangas | diabolo
Colins Ouma | acrobatiek

WAAR EN WANNEER

Beleef de glamour van december (in Rotterdam rijmt dat) van 28 tot en met 31 december 2023 in het meest intieme theater van de stad. De locatie: het Bibliotheektheater, aan de Hoogstraat te Rotterdam.

Bestel je tickets door op deze Circusweb-pagina te klikken op de gewenste voorstelling in de ‘speellijst’.

Bezoek de website

Fotovoorproefje