Modern circus

Cirqulinair

Cirqulinair

Cirqulinair: waar circus en culinaire genoegens versmelten!

Stap binnen in een wereld van verbluffende sensaties en heerlijke smaken! Houd jij van fysiek theater, live muziek, culinaire hoogstandjes en een vleugje cultuur? Ben jij een echte levensgenieter en avonturier? Dan mag je dit evenement absoluut niet missen!

DE VOORSTELLING

Na het ongekende succes van de afgelopen drie edities, keert Cirqulinair terug in het voorjaar van 2024 met een gloednieuw en verrassend Gronings Variété Diner, vol adembenemende acrobatische circuskunsten.

Stap binnen in de betoverende sfeer van de jaren ’30, waar De Loods wordt omgetoverd tot een onvergetelijke culinaire belevenis vol spanning, verwondering en humor. Laat je verrassen door acrobaten die je wijnglas vullen vanuit de lucht, balancerende muzikanten en degenslikkers die bijna je bestek verorberen. De beleving begint zodra je binnenkomt en eindigt pas als je je jas weer aantrekt. Deze magische avond wil je niet missen!

WAAR EN WANNEER

De Loods in Groningen opent voor Cirquliair haar deuren tussen 8 februari en 3 maart 2024. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in die periode spelen er voorstellingen. 

Daarbij is de indeling van de avond als volgt:

  • Deur open: 17:45
  • Aanvang voorstelling: 18:30
  • Einde voorstelling: 21:30

Reserveer nu je plek voor een onvergetelijke avond vol spektakel en smaak!

Bezoek de website

Fotovoorproefje