Klassiek circus

Groot Kerstcircus Leiden

Groot Kerstcircus Leiden

Voor de derde keer is het Groot Kerstcircus Leiden te zien tijdens de Winter Wonder Weken. Goed voor een compleet dagje uit in Leiden! Wees er snel bij en maak je kerstvakantie compleet!

De eerste twee edities van Groot Kerstcircus Leiden kregen vele positieve reacties. Genoeg redenen om dit jaar voor de derde keer een Groot Kerstcircus Leiden te organiseren. Onder regie van top entertainer Jan Willem van Lingen en zijn team gaat de derde editie van dit kerstcircus van start.

DE VOORSTELLING

Het Groot Kerstcircus Leiden presenteert circusartiesten uit binnen- en buitenland. Een compleet nieuw programma met verrassende elementen en spannende acts, met een keur van acrobaten en een hilarische clown. Geniet van het ruim twee uur durend kerstcircusprogramma in een sfeervolle ambiance.

WAAR EN WANNEER

Het Groot Kerstcircus Leiden staat tussen 23 en 31 december 2023 op de Lammermarkt midden in het historische centrum van Leiden. Een verwarmde tent, een bonte kerstsfeer met een zee van lichtjes, gezelligheid en een spectaculair programma maken dit kerstcircus tot een waar spektakel.

Bestel je tickets door op deze Circusweb-pagina te klikken op de gewenste voorstelling in de ‘speellijst’.

Bezoek de website

Fotovoorproefje