Vorden – Het Vordense Circus Lorelly geeft na een jaar van afwezigheid weer voorstellingen aankomende herfstvakantie in Vorden. Door het Corona Virus werden afgelopen jaar de voorstellingen vlak van tevoren geannuleerd. Dit jaar hoopt het circus de voorstellingen gewoon door te kunnen laten gaan.

De Vordense Yoshi Berends en Lennart Schoppers staan beide aan het hoofd van het kleinschalige circus dat het hele jaar voorstellingen verzorgt in de achterhoek en ver daar buiten. Voor het vierde jaar op rij bouwen zij de circustent op in hun eigen woonplaats en geven aldaar 6 shows. Over de inhoud van de voorstelling willen beide heren niet te veel verklappen.
Om toch een tipje van de sluier op te lichten vertellen zij dat de dressuur met paarden weer terug zal zijn en dat er een zeer goede acrobate is, die zich in alle bochten wringt.
Natuurlijk zijn Clown Frasco (Lennart) en Yoshi weer van de partij, die samen met Clown Marcel om als rode draad de voorstelling te ondersteunen met grappen en grollen.
De show is geheel vernieuwd met acts die nog nooit eerder in Vorden te zien zijn geweest.

Kaarten kopen:
Het circus geeft voorstellingen van woensdag 20 oktober 2021 tot en met zondag 24 oktober 2021 in de circustent die zal worden opgebouwd op de parkeerplaats achter de COOP Supermarkt in Vorden. Kaarten zijn online via de website van het circus verkrijgbaar vanaf €13,00 per stuk. Aangeraden wordt om kaarten op tijd te bestellen om teleurstelling te voorkomen.

Spaaractie:
In samenwerking met COOP supermarkt van der Voort uit Vorden is er weer een leuke spaaractie. Bij iedere €5 aan boodschappen ontvangt u 1 zegel, bij 10 zegels is de spaarkaart vol en kan er bij de COOP een voucher afgehaald worden voor het tweede entreekaartje gratis. Zo is het circus voor iedereen toegankelijk.

Bezoek ons ook op internet: www.circus-lorelly.nl

of Like onze facebookpagina www.facebook.com/CircusLorelly