Eerste openbare voorstelling Circus Lorelly sinds uitbraak Corona-virus

Het heeft een lange tijd geduurd, maar het einde van de Corona tijd lijkt in zicht. Vele ondernemers hadden en hebben het nog steeds erg zwaar. Ook de twee drijvende krachten achter Circus Lorelly; Yoshi Berends en Lennart Schoppers is het allemaal niet in de koude kleren gaan zitten. Optreden voor publiek dat geniet van de spanning, grappen en grollen doen zij het liefste. Dit is een hele tijd niet mogelijk geweest. Nu er licht aan het einde van de tunnel komt en er weer meer van het slot gaat staat ook de eerste openbare voorstelling van het circus weer gepland.

Op zaterdag 17 april van dit jaar was het wereld circus dag, om dit toch te kunnen vieren heeft het circus een online voorstelling gemaakt die gepubliceerd is op YouTube. Deze voorstelling is opgenomen in het café d’n Olde Kriet in Wichmond wat op dat moment ongebruikt stond. Samen met uitbaters van d’n Olde Kriet; Geert Harmsen en Rianne Neerlaar hebben de circusondernemers een leuk evenementje weten op te zetten.

Op zondag 18 juli vanaf 15:30 geeft Circus Lorelly een voorstelling in de tuin achter het Café. Het complete circusdecor wordt opgebouwd en de echte circussfeer zal er hangen. Het belooft een leuke show te worden voor alle kinderen met een hoop humor maar ook met spanning en sensatie. Natuurlijk zijn er zoals het hoort bij een circus ook weer gedresseerde dieren bij die hun kunsten vertonen.

De voorstelling duurt ongeveer 1,5 uur inclusief een kleine pauze.

Entree bedraagt €10,00. U steunt daarmee de Stichting Circus Lorelly en de horecaondernemers van d’n Olde Kriet. Inbegrepen bij de toegangsprijs is een glaasje ranja en een softijsje voor de kinderen of 1 consumptie voor volwassenen. Wie er bij wil zijn kan tijdens openingstijden kaarten kopen bij d’n Olde Kriet aan de bar of bellen naar: 0575-441600. Wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen. Er kunnen een beperkt aantal toeschouwers worden toegelaten in verband met de afstandsregels die gelden.

Voor meer info kijk op www.circus-lorelly.nl.