BREDA – Anders dan gehoopt is besloten om het Brabants Winterfestijn niet door te laten gaan. Dit Winterfestijn vol kermis en circuselementen, food en fun was gepland van 19 december tot en met 10 januari 2021. 

Op basis van de huidige besmettingen is er door de GGD een negatief advies uitgebracht. Met zekerheid kan gesteld worden dat essentiële verruiming van de huidige beperkingen er niet in zat. Dankzij dat dit jaar de plannen voor het Brabants Winterfestijn zijn gemaakt is de organisatie zo enthousiast geworden dat dit evenement komend jaar vast en zeker weer zal worden gepland van 18 december 2021 t/m 9 januari 2022.

Een troost, de unieke Oliebollen drive-in zal nog wel plaatsvinden bij Evenementenlocatie Breepark. Wij wensen u ondanks alles fijne feestdagen en hopen u volgend jaar te ontmoeten bij Breepark of bij een van de andere evenementen van de Duursma Groep Evenementen.

Meer informatie over de Oliebollen Drive-In 

Eigentijdse Oliebollen Drive-In Breepark 

Beleef de lekkerste file van Nederland in Breda

BREDA – Van 12  december tot en met 31 december zal een enorme ‘Oliebollen Drive-In verrijzen op een gedeelte van het ruime parkeerterrein voor de evenementenhal Breepark Breda. Dit initiatief wat geheel nieuw is voor Nederland biedt een uniek oliebollen afhaalsysteem met maximaal gemak. Voorzien van de meest moderne bakinstallaties haalt u in deze enorme overdekte drive-in de allerlekkerste oudejaarsproducten, zoals oliebollen, krentenbollen en appelbeignets.

Comfortabel in uw eigen auto en zonder parkeerongemakken plaatst u bij de entree van één van de twee drive-in straten uw bestelling. Voor nog meer gemak kunt u uw bestelling vooraf ook online doen. Terwijl u langzaam door de sfeervolle drive-in straat rijdt, worden uw oudejaarslekkernijen vers voor u bereid. Nog nooit haalde u zo gemakkelijk uw oliebollen in huis; sneller kan niet en een beleving op zich! De Oliebollen Drive-In; de noviteit van 2020.

U kunt terecht bij de Oliebollen Drive-in van 12 tot en met 31 december. Dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur, met uitzondering van 25 december. Op 30 december zijn er extra lange openingstijden van 08.00 tot 22.00 uur en op 31 december van 07.00 – 19.00 uur.

Bol.comBol.com AlgemeenBol.com Algemeen