De geruchten gingen al een tijdje in de rondte, maar nu de Facebookpagina van Kerstcircus Enschede online is wordt er veel duidelijk. De nieuwe eigenaar is de Duursma groep die ook het kerstcircus Haarlem produceert. Op de website wordt door de foto’s gesuggereerd dat het kerstcircus weer gaat plaats vinden in een tent, en niet zomaar een tent maar de voormalige circus Herman Renz tent die verhuurd wordt door Toni Hendriks.

Het Circus Festival Enschede werd jarenlang geproduceerd door Bram van der Weiden, daarna ging het over naar Emanuel Horwood en toen naar Lasse Norager uit Denemarken en Calle Jernström uit Finland, bij de opvolgers van Bram van der Weiden werd nooit het succes gehaald uit de glorie tijden van Bram van der Weiden die 30.000 bezoekers per editie trok. Het Festival begon in een park in een tent, later verhuisde het naar de hal van Expo Twente op Go Planet, maar zoals het er nu naar uitziet gaat het weer plaats vinden in een tent.

Op de foto’s op de Facebookpagina van Kerstcircus Enschede zie we ook een van de BINGO groepen uit de Oekraïne, als het de Duursma groep is gelukt deze groep daadwerkelijk te engageren halen ze een top act in huis. Circusweb volgt het laatste nieuws uiteraard op de voet, we houden u op de hoogte.