Boxtalino Winter Wonder Circus presenteert:
‘FOLLOW THE STAR’

In de paleizen  van koning Melchior, Caspar en Balthasar is het altijd feest. De koningen  en hun gasten vermaken zich aan een rijk gevulde tafel. Eten en drinken tot het niet meer kan terwijl exotische danseressen en roekeloze acrobaten het feest in een vurig tempo opluisteren. Krijgers en soldaten laten aan de drie koningen zien hoe dapper en sterk ze wel zijn.
 
En toen verslikte koning Melchior zich, bleef Caspar met open mond naar de hemel staren en krabde Balthazar in zijn haar.  Het werd opeens muisstil want daar verscheen aan de hemel een ster… Paarden en kamelen werden opgetuigd, koffers met goud, wierook en mirre werden gepakt en daar vertrokken ze. De drie wijzen uit het oosten, koning van Tharsis, Arabië en Saba vertrokken en volgenden de ster…
 
De vierde koning “Artaban” had de ster gemist en kwam te laat.

VAN 22 DECEMBER T/M 6 JANUARI VOORSTELLINGEN ALLE DAGEN OM 11u EN 15u.

(GEEN VOORSTELLINGEN OP 24, 25, 31 DECEMBER EN 1 JANUARI)

Tarieven:

Tribunes:    Kind 15 euro – Volw. 20 euro
Loges:   Kind 25 euro – Volw. 35 euro

KOOP JE TICKETS HIER
OF AAN DE KASSA

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

BOOM – Boxtalino Winter Wonder Circus Presenteert “Thrill

Van zaterdag 6 December 2017 tot zondag 7 januari 2018. Provinciaal Domein De Schorre Boom. 
Elk jaar kiest het circus Boxtalino voor een thema voor hun kerstcircus en dat is dit jaar niet anders. Het spektakel kreeg de naam Thrill mee.

De naam is er gekomen om dat de combinatie van roekeloze artiesten en een zeer spannend verhaal de voorstelling super thrill maken. De rode draad door deze voorstelling word getrokken door de twee Spaanse clowns Roy & Guillermo Ballagans.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”22″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”shuffle” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[of klik hier]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Deze 2 clowns brengen rijden een zeer groot kanon de circuspiste in. De vraag is natuurlijk zal dit fataal kanon schot afgaan tijdens de voorstelling? Wilt u weten hoe dit afloopt kom dan zeker een bezoekje brengen aan het Boxtalino Winter Wonder Circus.

meer info http://www.boxtalino.be/