RIJNSBURG – Zondag 24 februari is weer een bijeenkomst van de Circuskring Duin- en Bollenstreek en het wordt zeker de moeite waard om daar eens te gaan kijken. Geen lid van de Club van Circusvrienden? Dat is (nog) geen probleem, want dat zou wel eens supersnel kunnen veranderen dankzij de bijzondere tombola die wordt gehouden tijdens die bijeenkomst. 
Het wordt een complete circustombola, met bierpakketten met circusbiertjes. Om de vreugde compleet te maken komt er ook speciale en voortreffelijke circuswijn in de prijzenpot. En helemaal bijzonder is de hoofdprijs: een gratis lidmaatschap van de Club van Circusvrienden voor een jaar, uitsluitend te besteden door nieuwe leden, dus niet als verlenging van je eigen lidmaatschap. Ben je al lid, dan weet je vast nog wel iemand in je omgeving die dit leuke cadeautje kan gebruiken. 
En mocht je zelf een circusgadget hebben dat je niet meer gebruikt, dan kun je dat schenken aan de tombola. Zo krijgen we een toepasselijke circustombola. 
Heb je nog leuke circushandel? Dan kun je voor 5 euro een tafel huren om je spullen te verkopen. Er zijn al diverse mensen die hun spullen hier aan de man willen brengen. 
Het hoofdthema van deze bijeenkomst is het prachtige Zwitserse Circus Knie, dat met allerlei dia’s wordt bekeken. Ook komt Circusfotograaf Frederlick Linck met heel veel oude circusfoto’s. Wie weet kunnen de circusvrienden hem nog wel bijzonderheden vertellen over de kiekjes die hij daar gemaakt heeft voor zijn nieuw uit te geven circusboek. 
Dus, noteer 24 februari in je agenda, en neem vooral een nieuwe circusvriend mee. Ook de catering is weer bijzonder, dit keer serveren we heerlijke broodjes bal en tosti’s, en een uitgebreid assortiment aan frisdranken. of heeft u liever een circusbiertje? 

Bijzondere gasten: Sander Balk van Circus Salto en Jos van Goethem. 
Adres: Rijnsburgersweg 100 Rijnsburg, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, ruime parkeergelegenheid, ook voor stekkerauto’s en gelijkvloers! Heel belangrijk, geen trappen meer beklimmen. Meer informatie 0651462953 of circuskring@gmail.com

Bijzondere gasten bij Circuskring Duin- en Bollenstreek