“Bêtes de Cirque”

 Cirque Arlette Gruss (35e verjaardag)

100

Net als een wervelwind van magie, licht en muziek, durf, verfijning, het onvoorstelbare, kracht, gelach en emotie, dit is de verrassing die Cirque Arlette Gruss heeft voor het vieren van zijn 35e verjaardag …

Tent Arlette Gruss door Circusweb
Circus Arlette Gruss

Gilbert Gruss en zijn kunstenaars presenteren een caleidoscoop van verbazingwekkende acts van hoge kwaliteit en schoonheid, rijk aan kleur. Deze artiesten van over de hele wereld doen meer dan de authenticiteit en creativiteit van Cirque Arlette Gruss eren.

“Bêtes de Cirque”, in de mooiste tent van Europa, begint u een nieuw “spektakel” te ontdekken, dat u niet onverschillig laat. Integendeel…. Van begin tot eind is het een belevenis, een wonder voor jong en oud. Niets is aan het toeval overgelaten. Alles speelt zich af als noten op muziekpapier, tot grote vreugde van iedereen.

Promo video van de show 35 jaar Arlette Gruss “Bêtes de Cirque”

Hier is een kleine voorproef die je onderdompelt in dit fascinerende universum en je uitnodigt voor het feest! Kom en deel de passie die ons zo dierbaar is. Dit alles is vooral dankzij u ons hooggeëerd publiek en ook … voor u ons hooggeëerd publiek  !

Lang leve het traditionele circus!

(Cirque Arlette Gruss is het eerste circus dat (2018) het Europese certificaat en het kwaliteitslabel “Big Top Label” behaalt)

Poster Arlette Gruss op Circusweb
De poster van 35 Jaar Arlette Gruss