FRANKRIJK – Arlette Gruss stuurde ons een persbericht, dat vooral de trots uitdraagt. Geniet mee van de triomfen van dit succesvolle circus.
Terwijl sommige grote circussen zich zorgen maken over hun toekomst en daardoor hun hele beleid veranderen voert Cirque Arlette Gruss de leiding en behoudt de geweldige traditie waarmee het circus groot is geworden. Het “verschil” wordt benadrukt en de identiteit wordt behouden. 
Arlette Gruss is een traditioneel circus in de ware zin van het woord, dat zichzelf durft te heruitvinden, innoveren, creëren en investeren. Inderdaad, de Cirque Arlette Gruss zal het eerste circus in Frankrijk zijn met het Europese kwaliteitskenmerk “Big Top Label” en het internationale label. Een erkenning die de grote waarde van het Circus Arlette Gruss onderstreept, niet alleen voor de kwaliteit van de shows en de onberispelijke ontvangst en klantenservice, maar ook voor de installaties, bijgebouwen en grote circustent, de zg Big Top!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”71″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”blindX” cycle_interval=”4″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[of klik hier]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

En over de big top gesproken …
Gilbert Gruss en zijn familie hebben een enorme verrassing voor de bezoeker in petto …

De Cirque Arlette Gruss heeft een uitzonderlijke nieuwe big top!
De stad Gassin-St Tropez was de eerste om deze prestigieuze grote nieuwe tent te verwelkomen. Het is een droomruimte die plaats biedt aan 1.650 toeschouwers, een opmerkelijke ‘ring’-instelling, zonder interne masten, waardoor een perfecte zichtbaarheid van 360 ° mogelijk is.
Gigantische buitenmasten stijgen tot 30 meter hoog en wegen 48 ton, terwijl de diameter van de grote top 42 meter is.

Het wordt aangevuld door een groot welkomstpaviljoen met nieuwe faciliteiten, om  ede bezoeker te helpen in de sfeer te komen zodra men aankomt en om te genieten van drankjes en eten in een feestelijke setting.

Dit is hoe Gilbert Gruss en zijn familie de grote familietraditie willen bevorderen en het publiek willen aanbieden in het grootste Europese circus van Europa … trots gemaakt in Frankrijk!