Feesten in het circus

1837

Een prachtige belevenis in een schitterende entourage. De Leeuw Circusevents kan een sfeervol bedrijfuitje regelen in een van de circussen die vanaf maart door Nederland rondreizen. In Amsterdam, Rotterdam, Westland, Amsterdam of door u gewenste locatie.

Een bedrijfsfeest met of zonder familie en kinderen. Met zeker niet kinderachtige workshops en teambuildingsactiviteiten kunnen wij uw personeel leuk bezig houden. Natuurlijk verzorgen wij ook een prima lunch of een zigeunerbarbecue. Onze mensen zijn hierin gespecialiseerd. Eet mee met de artiesten op de manier zoals de artiesten elke dag eten. Met internationale gerechten, heerlijke salades, stokbrood en sauzen. Wij richten ons naar uw wensen.

Natuurlijk kunt u er dan ook voor kiezen de hilarische show bij te wonen. Als je eenmaal een circusworkshop hebt meegemaakt, dan kijk je met hele andere ogen naar hun verrichtingen. Je weet hoe moeilijk het is. De prijs zal u allemaal meevallen. Neem contact op met Gera de Leeuw om alles te horen over uw bedrijfsuitje. 0651462953. Ook leuk voor circusvrienden om voor vrienden en familie zo’n uitje te regelen. Dan begrijpen ze eindelijk waarom jouw hobbby zo leuk is.