De Ashton Brothers reizen al weer sinds vorig jaar mei rond met een nieuw programma in de theaters. Circusweb heeft net de overige voorstellingen tot en met maart in de agenda gezet en kwam tot de ontdekking dat bijna alle shows zijn uitverkocht, of in ieder geval aangeven dat de laatste kaarten nu in de verkoop komen. In deze maanden komen de Ashton Brothers op veel locaties voor een tweede keer, omdat de eerste voorstellingen ook al uitverkocht waren. Een enorm succes! 

De succesvol ontvangen show Enfants Terribles is een flitsend spektakel vol halsbrekende circusacts, slapstick, mimiek en cabareteske nummers die soms lief, maar meestal leed laten zien. Voor actuele informatie zie onze Circusagenda. Wie de show wil bezoeken doet er wijs aan direct tickets te bestellen, want ze raken uitverkocht, zoals bijvoorbeeld in Hoofddorp in februari. Ook de kaartverkoop voor Ashtonia is in volle gang. Mis het niet. 

NapPas

Het is deze mix waarmee ze in Nederland en ver daarbuiten een unieke plaats in het theater innemen. Het belooft een avond vol adrenaline, humor en betovering te worden.

Een bonte stoet trekt aan u voorbij: Hilarisch, Duister, Charmant, Humoristisch, Muzikaal, Acrobatisch, Zinsbegoochelend en altijd Bereid tot halsbrekende toeren tot in de nok van het theater. Stap binnen in de wereld van de vaderlandse variete-koningen en ontdek de magische kant van Amsterdam. WELCOME TO THE ASHTON BROTHERS…

zie www.ashtonbrothers.nl