De Ashton Brothers reizen al weer sinds vorig jaar mei rond met een nieuw programma. De succesvol ontvangen show Enfants Terribles is een flitsend spektakel vol halsbrekende circusacts, slapstick, mimiek en cabareteske nummers die soms lief, maar meestal leed laten zien.

 

Het is deze mix waarmee ze in Nederland en ver daarbuiten een unieke plaats in het theater innemen. Het belooft een avond vol adrenaline, humor en betovering te worden.

Een bonte stoet trekt aan u voorbij: Hilarisch, Duister, Charmant, Humoristisch, Muzikaal, Acrobatisch, Zinsbegoochelend en altijd Bereid tot halsbrekende toeren tot in de nok van het theater. Stap binnen in de wereld van de vaderlandse variete-koningen en ontdek de magische kant van Amsterdam. WELCOME TO THE ASHTON BROTHERS…

Show 2014: 

De Ashton Brothers worden bijgestaan door de zeventienjarige Niek Takens, de Nederlandse kampioen goochelen, en komiek Bas Hoeflaak, die normaliter deel uitmaakt van het duo Droog Brood. De shows van de Ashton Brothers zijn bekend om de mix van acrobatiek, mime en clownerie.

 

ashtonbros1Wie kent ze niet, de Ashton Brothers. Is het circus, is het cabaret? Het circushart van Circusweb is groot genoeg om ook dit soort producties op te nemen in de agenda.

Dertien jaar geleden begonnen de Ashton Brothers met hun voorstellingen, een prachtige mix van cabaret, circuskunsten, zangkunsten. De acts zijn nog scherper, actueel, verfraaid. Natuurlijk is er ook veel nieuws toegevoegd aan deze voorstelling.
ashtonbros2Met veel energie en vaart brengen deze mannen een serie acts waarbij je mond open valt van het lachen en niet meer dicht gaat tot na de voorstelling, je verbaast je over de veelzijdigheid van de heren.