OOSTERHOUT – Wintercircus Arlette Hanson, soms moeten er enorme stukken worden overbrugd, zoals van vrijdag op zaterdag van Heerenveen naar Oosterhout. Kenny van Strien was er rond een uurtje of 2 vannacht bij toen het transport aankwam. Dankjewel Kenny voor het toesturen van de foto’s. 

Heel laat aankomen, placeren, slapen, de volgende dag weer fris beginnen aan de voorstelling die speciaal voor Blinden en slechtzienden was. Deze groep mensen was weer erg enthousiast over alles wat er te zien en te voelen was. Voorafgaand aan de voorstelling mogen ze velen aan de spullen, aan de Cyr met spinnenweb van Ole, aan de maquette, de ballonnen, kortom er ontgaat de blinden niets, wellicht “zien” ze meer dan de andere bezoekers. 
Het was weer een schitterende voorstelling bij Hanson. Er was tussen twee voorstellingen een delegatie van Circusagenda 2025 die een soort van nieuwjaarsreceptie had. En daar was ruim de gelegenheid voor een interview met Arlette Hanson en met blindentolk Hilbert Geerlings die vol enthousiasme vertelde over Komt het Zien en de laatste ontwikkelingen. 

NapPas