foto’s PR Jeugdcircus Circuskunst

Dit jaar organiseert CircusKunst voor het vijfde jaar op rij het Pietenhuis in Oosterhout. De voorbereidingen zijn al in volle gang om te zorgen dat er ook dit jaar van alles te doen zal zijn. Het Pietenhuis is 5 jaar geleden ontstaan als idee van de toenmalige jongerengroep van het jeugdcircus Circuskunst. De groep wilde graag meer met het Sinterklaasfeest gaan doen en dat is met het Pietenhuis gerealiseerd. Het Pietenhuis is er om alle kinderen een leuke en onvergetelijke Sinterklaastijd te bezorgen.  
Let wel op als je een jong kind hebt wat op circusles zit die ook graag naar het Pietenhuis wil. Je zou dan wel eens een bekende tegen kunnen komen. Het Pietenhuis is dit jaar geopend op 25 en 26 november en op 2 en 3 december. Ook is het huis op woensdagochtend open voor de jongste kinderen.
Theatershow               
De verrassing voor de Pieten
Het Pietenhuis bestaat dit jaar 5 jaar en daarom is er dit jaar een echte Pietenhuis Theatershow, namelijk ‘De verrassing voor de Pieten‘. Sinterklaas vond het wel een keer tijd om de Pieten te gaan verrassen, omdat ze altijd zo hard werken. Daarom heeft hij de complotpieten ingeschakeld om dit te organiseren.   De voorstelling is op 22 en 29 november in Theater de Bussel. Voor de voorstelling zijn er speciale VIP-kaarten te koop. Hiermee krijg je zelf kaarten voor de voorstelling, krijg je leuke extra’s en ben je zelf ook een soort Sinterklaas! Want je geeft andere gezinnen daarmee ook de kans de voorstelling te zien!

NapPas

4 december Circus Pieten les 
Op 4 december zijn er speciale circuslessen bij jeugdcircus Oosterhout. Er zal deze lessen niet gewoon circus gedaan worden, maar Pieten circus! Dit belooft een groot feest te worden! Meer informatie