Oud geleerd, jong gedaan

2009 – Oude mensen op het strakke koord

In Hillegom bij het winkelcentrum op het Henry DunantpleinJuni: Afgelopen zaterdag hadden we een grandioos circusfeest in Hillegom. Met het team van Daniel Ligthart, Nigel Voets en met Funpoi mochten wij een middag alle boodschappende Hillegommers vermaken. De mensen bleven veel langer hangen dankzij de gave voorstellingen dan de organisatie had verwacht. Iedereen was tevreden. Zelfs het weer zat mee. Voor mezelf was wel een van de leuke dingen dat mijn vriend even langs kwam op zijn racefiets. En dat hij lekker stoer over het strakke koord ging.
Ach, nu zie ik de foto’s van die dag, dankzij mijn redactiecollega Fabienne, en wat blijkt, ik was toch beter dan ik me kon herinneren, er gebeurde zoveel die dag. Zie dus een bordenbalans op mijn kin, en mijn act op de draad, zonder vasthouden arghhhh en dat op mijn oude dag! Met Daniel hebben we afgesproken dat we dit evenement als arrangement gaan aanbieden aan markten en straatfeesten enz.

Naschrift: Die laatste afspraak daar is nooit meer wat van gekomen. Heel grappig, bijna 5 jaar later krijgen we weer zo’n gelegenheidsfeest, nu dan in het asielzoekerscentrum in Valkenburg, Nigel en Daniel zijn er weer bij. We hebben elkaar weer gevonden dus. (oeps, dat ik toch 35 jaar zo dik ben geweest, het valt me nu pas op als ik die foto zie.