Mooie kansen voor Circus Stoffel

Mooie kansen voor Circus Stoffel 
stoffelTheatercircus Stoffel richt zich op individuele- en groepsbegeleiding in de regio Arnhem. Na lang overleg en veel voorbereiding heeft dit circustheater een prachtig contract gekregen met 12 gemeenten in de omgeving in het kader van de wet WMO om kinderen en jongeren op speelse wijze te begeleiden naar succeservaringen, o.a. door middel van werken met circusmaterialen. Zij kunnen dan vanuit hun zorgindicatie terecht bij Circus Stoffel voor individuele begeleiding of begeleiding in groepsverband.

Beschutte vrijetijdsbesteding

Circustheater Stoffel begeleidt al jaren kwetsbare kinderen en jongeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Sinds onze oprichting in 2006 doen ze dat vooral in zorginstellingen en (speciaal) onderwijs en vanaf 2012 doen ze dat ook vanuit hun eigen cursuscentrum.Het is een grote stap voor deze organisatie. Het betekent een flinke uitbreiding van de activiteiten meer bereik van mensen Cursuscentrum Beschutte vrijetijdsbesteding voor kinderen uit de regio Arnhem en Nijmegen De cursussen zijn er voor alle kinderen en jongeren die behoefte hebben aan beschutte vrijetijdsbesteding. Aan een plek waar ze net als iedereen zijn en waar ook rekening wordt gehouden met hun eigenaardigheden.

circustheaterstoffel

 

Specialisaties

De cursisten spelen en leren onder deskundige begeleiding in kleine groepen. Men gaat uit van ieders talenten. Er zijn cursussen voor beginners en gevorderden. Ook worden er vier keer per jaar specialisaties aangeboden. Dat zijn korte cursussen die gericht zijn op een specifieke discipline als bijvoorbeeld jongleren, acrobatiek of luchtwerk. In Nijmegen start de eerste groep bij voldoende aanmeldingen. Interesse? Kom langs voor een proefles. Er is altijd plaats voor instromers en in januari start weer een nieuwe groep. kijk op facebook of de website. Circus Stoffel is binnenkort ook weer te zien bij het Wintercircus Apeldoorn