HELMOND – De Brabantse circusdirecteur Paul reist met allemaal 80 jarigen de wereld rond. Paul is al dik 60 jaar circusdirecteur van jeugdcircus Variété Show Jacona en hij treedt nog steeds op.

Vanavond is dit programma op SBS6. Ze zijn in Moskou, en Paul heeft een droom: Hij wil het echte Russische Staatscircus bezoeken. Of dit gaat lukken is nog de vraag, dus kijk om half tien naar het programma.

De fitte clown
Paul is een zachtaardige Brabantse man die leeft voor zijn grote passie; het circus.
Al jong ging hij werken bij het circus als clown, en nu bijna 60 jaar later, kun je deze opa nog steeds als clown boeken voor feesten en partijen.

Paul is vader van twee volwassen dochters en als enige van de oudjes nog samen met zijn vrouw Petra. Hij is een aparte man die net iets anders naar de wereld kijkt dan de andere hoogbejaarden. Overal waar muziek, theater of cultuur te vinden is staat Paul graag vooraan. Daarnaast houdt hij enorm van kinderen. Zelfs nu hij tegen de 80 loopt geeft hij nog dagelijks les aan geïnteresseerde kids op zijn circusschool.

Paul is enorm fit voor zijn leeftijd en draait zijn hand er niet voor om, om te jongleren of nog een rondje op de eenwieler te maken. Naast zijn grote hobby het circus, heeft Paul altijd gewerkt als postbode. Hiermee verdiende hij zijn geld maar alle vrije uurtjes stopte en stopt hij in zijn hobby. Paul is de trotse eigenaar van een imposante circusverzameling en brengt zijn vrije tijd dan ook graag door op zijn zolderkamer tussen zijn circus herinneringen.
KIJKEN DUS, DAT KAN ALLEEN MAAR LEUK WORDEN!

Facebook Comments
907 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag