Gunt u uzelf personeel met een beter oplossend vermogen? Slimmer personeel dat alert reageert? Kies dan voor een teambuilding Zakendoen met ballen! Ook zeer geschikt voor vriendenuitjes, vriendinnenuitjes, vrijgezellenparty’s enz. In het echte circus, op locatie of waar dan ook. 

Kijk op het filmpje hoe zakenlui wakker kunnen worden gemaakt na een lange sessie van vergaderingen. Allemaal even lachen, en allemaal even lekker alles er uit gooien tijdens deze vrolijke en verrassende onderbreking. Verrassend leuk intermezzo en nog betaalbaar ook, vanaf 25 euro pp heeft u al een jongleersessie van een uur of iets langer! U kunt deze workshop aanvullen met andere jongleertechnieken zoals borden draaien of nog verder uitbreiden naar een workshop Circus met draadlopen, eenwieleren, balanceren op de bal, hoelahoepen voor volwassenen. We krijgen veel leuke reacties op onze workshop zakendoen met ballen van De Leeuw Circusevents.nl

NapPas

Wat anderen zeggen: 

De training van afgelopen woensdag is zeer positief ontvangen. Het is heel iets anders dan we doorgaans gewend zijn in teambuildingsactiviteiten. 

Mensen vonden het leuk om te doen en het gaf energie aan de middagsessie die we hebben gehad.

Beste Gera, ontzettend bedankt voor de leuke en humoristische training van afgelopen week, de sfeer van de vergadering veranderde daarna compleet. We gaan snel kijken of de andere collega’s dit ook willen gaan doen. In ieder geval zijn wij heel enthousiast geworden.